Gazidis egyelőre maradhat a Milannál

0

A dél-afrikai igazgatónak november 30-ig érvényes szerződése van a klubbal.

Az elmúlt hetekben a folyamatban lévő tulajdonosváltás miatt számos kétség felmerült Ivan Gazidis klubon belül betöltött pozíciójával kapcsolatban. Könnyen elképzelhető, hogy az Investcorp a saját emberei közül nevez ki új vezérigazgatót a Milan élére, amennyiben megvalósul a klub eladása.

A Repubblica beszámolója szerint Gazidis egyelőre maradni fog a klub vezérigazgatója, ugyanis az aktuális szerződése november 30-ig szól a Milannal. Addig minden bizonnyal marad a pozíciójában, azonban a további jövő egyelőre bizonytalan.Gazidis 2018. december 1-én csatlakozott a Milan vezetőségéhez és négy évre szóló szerződést írt alá. Az elmúlt években a dél-afrikai szakember volt a legfőbb bizalmas és kapcsolattartó a klub tulajdonosával, az Elliott Managementtel. A kinevezésekor a feladatkörébe elsősorban a klub pénzügyi helyzetének stabilizálása és a bevételek növelése tartozott, amit sikeresen véghez vitt.

Az átigazolásokért felelős igazgatóknak, azaz Paolo Maldininek és Frederic Massarának is 2022. június 30-án jár le a szerződése a Milannal, azonban biztosra vehető, hogy mindketten hosszabbítani fognak, várhatóan további 2 évvel 2024-ig. Továbbá a várakozások szerint a Milan játékosmegfigyelői hálózatának vezetője, Geoffrey Moncada is maradni fog és szintén új szerződést kap.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet