Menesztették a Milan Primavera edzőjét

1

A Milan vezetősége azonnali hatállyal menesztette Federico Giuntit a Primavera csapat kispadjáról.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, Giunti állása veszélybe került azok után, hogy a Primavera csapat az elmúlt 6 mérkőzéséből 5-öt elveszített és megközelítette az osztályozót érő helyezéseket a tabella hátsó felében.

A Milan csütörtök este hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy három fordulóval a bajnokság vége előtt Giunti távozik a Primavera csapat éléről.A klub tájékoztatása szerint az új vezetőedző Christian Terni lett, aki az elmúlt három évben a Milan U18-as csapatát irányította. A következő három fordulóban az olasz szakember fogja irányítani a csapatot a bennmaradás kiharcolása érdekében és holnap az Empoli ellen debütál a kispadon. Az ifik a 31 meccsen 39 pontot gyűjtve a 13. helyen állnak a bajnokságban, a mérleg 12 győzelem, 3 döntetlen, 16 vereség illetve 48 rúgott gól és 56 kapott gól.

A Milan köszönetet mondott Giuntinak az elmúlt években végzett munkájáért és sok sikert kívánt neki a jövőbeli karrierjéhez. Az 50 esztendős trénert 2018 decemberében nevezték ki az ificsapat élére és összesen 111 meccsen ült a kispadon.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet