Kiszivárogtak a tervek a Milan új mezeiről

7

Egyre több információ látott napvilágot arról, hogy a Puma tervezésében várhatóan milyen lesz a Milan hazai és idegenbeli meze a 2022/2023-as idényben.

A szezon végéhez közeledve minden évben megjelennek a lehetséges tervek, koncepciók és grafikák az új mezeket illetően. Az aktuális idény rendhagyó volt ebből a szempontból, ugyanis a hazai, az idegenbeli és a harmadik számú szerelés mellett a Puma piacra dobott egy negyedik számú mezt is, amelyet 1 mérkőzésen viselt a csapat.

A FootyHeadlines internetes oldal jóvoltából kiszivárogtak a tervek a Milan új hazai és idegenbeli mezeiről a 2022/2023-as szezonra. A portál szerint a képek 75-80 százalékos pontossággal tükrözik a csapat következő szezonbeli mezeit.HAZAI MEZ TERV:

IDEGENBELI MEZ TERV:

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A fehér nagyon jól néz ki, a hazai mezünk nekem nagyon fekete, viszont tetszik az olasz trikolor az ujján. De igazából mindegy, legyen a mellén az olasz pajzs, csak ennyi az igényem 😀

  2. Örülök, hogy nincs semmi túlcicomázva, ami újítás, az alig feltűnő apróság. Általában mondjuk nincs gáz a Milan-mezekketl, Barcásként például mindig rettegve várom az újakat, most ugye a gránátvörös-kékből lett mélyrózsaszín-bugyikék, felemás nadrággal. Mesés.

    Ezek elegánsak, az olasz zázszlót meg szinte magyarnak érezhetjük. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet