A Barca bejelentkezett a Milan belsővédőjéért

14

Spanyol lapinformáció szerint az FC Barcelona vezetősége kapcsolatba lépett Mino Raiola ügynökkel Alessio Romagnoli esetleges szerződtetése ügyében.

Franck Kessié után egy másik lejáró szerződésű Milan-játékosra, nevezetesen Romagnolira is lecsaphat a Barcelona a nyári átigazolási időszakban. Romagnoli aktuális szerződése 2022. június 30-ig szól a Rossonerivel és jelen pillanatban elég valószínűtlen az a forgatókönyv, hogy a következő szezont a Milanban kezdje meg.

Az AS című spanyol sportnapilap állítása szerint az FC Barcelona bejelentkezett Romagnoliért. A katalán együttes kapcsolatba lépett a játékos ügynökével, Mino Raiolával a transzfer lehetőségének megvitatása érdekében. Folyamatban vannak a tárgyalások Raiola és a Barca általános igazgatója, Mateu Alemany között.Nem titok, hogy Raiola kiváló kapcsolatot ápol a Barcelona elnökével, Joan Laportával, ami elősegítheti a megállapodás elérését a védelem megerősítése érdekében.

Az elmúlt hetekben megjelent híresztelések alapján Romagnolit egy másik klub, nevezetesen a Lazio is szeretné soraiban tudni a következő szezonban. Mivel az olasz belsővédőnek lejár a szerződése a Milannal, így hét év után ingyen válthat klubot.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha egy jól passzoló és gyors belső védőt keresnek, aki jól passzol a Barca stílusához, akkor… Nos akkor nem jó helyen keresgélnek :).

  • Igaz, bár az utóbbi években nagyon ritkán bele-belenéztem a Barca meccsekbe (pont amikor nagy veréseket kaptak) és a Lenglet-Pique pároson csak sírni tudtam. Két fogalmatlan, körülményes akármi. Mondanám, hogy bármelyik pótlására mehetne, nem lenne minőségbeli visszaesés.

 2. Látva az előzetes példákat biztosra vehetjük, hogy Romagnoli is ingyen fog távozni. Ha csak rá nem talál a szerelem valamelyik meleg homokozó edény Bahrei személyében?!

 3. Kicsit azt érzem a Barcánál, hogy mindegy, csak ingyen legyen! Egynek jó lesz Roma is meg Keszi is. Nagyrészt úgyis padozni fognak.

  • A Barcelona kicsit szembemegy a trenddel, mert a középső védőire támadásban nem jut akkora szerep. Nyilván részt vesznek a támadásban, de túlzás lenne azt mondani, hogy úgy tudják mozgatni a csapatot Piquéék, mint pl. egy van Dijk vagy pár éve Bonucci. Azaz a középső védőktől inkább várnának stabilitást, kockázatmentes játékot – pláne akkor, ha a csapat jelentős labdabirtoklási fölényben lesz a meccsek többségében -, aminek Romagnoli meg tud felelni. Az ő esetében kis gond, hogy nem olyan technikás, mint pl. Piqué, ugyanakkor labdabiztosnak mondható, rövidebb passzoknál rendben van, ennyi meg elég lehet. Voltak már gyengébb képességű védők is a katalánoknál, mint Romagnoli. Kessie más tészta. Az kb. olyan, mint Gravesen volt a Real Madridban. Bár kiindulhatunk abból is, hogy Gattuso is a szupertechnikás Pirlóval, Seedorffal meg Ruí Costával vagy Kakával játszott egy csapatrészben…

   • Szerintem a fő probléma ennél sokkal egyszerűbb. Romagnoli nem gyors. Feltolt védelemnél meg ez hatalmas probléma. Araujo ott a megtestesült álom, de egyedül kevés, nekik még legalább egy olyan játékos kellene, lehetőség szerint olyan, aki azért ügyesebb is, és részt vesz a támadásépítésben. És persze Romagnoli ebben is kevés, ahogy írtad.

    Azért hízelgő ránk nézve, hogy a 2 posztra 3. számú és a 2 posztra kb 4. számú játékosunkat viszi/vinné el egy Barcelona. 😀

 4. Még Keszit sem tudták regisztrálni,mert nem fér be a fizetési plafon alá,akkor mit akar még a Barca?

  • Nem is tudnák még regisztrálni, hiszen nem Barca játékos . Valamint a következő évi fizetési keret az azelőtti szezon bevételei alapján van kiszámítva, szóval nem a mostani fizetési plafon alá kell beférjen.

 5. Én nem venném egy kalap alá Romagniolit a többi ingyen távozó játékossal. Nincsenek hangzatos nyilatkozatok,nincs alkudozás. Korrekt módon teszi a dolgát. FORZA MILAN!!!!! Kikapott a b…s $inter Kiály.👍🤪🤪🤪

  • Bezzeg a Bologna után a fél fórum elküldte volna Piolit, és 5-0-ás Inter győzelmet vízionált ellenük, mert olyan gyenge csapat… XD

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet