Bakayoko ügynökei Milánóba érkeztek

4

Tiemoué Bakayoko nyári távozása egyre inkább körvonalazódni látszik.

A francia középpályás második milánói szezonja nem hozta meg a kívánt hatást, ugyanis nem tudta megismételni a 2018/19-es idényben nyújtott teljesítményt és csupán peremember a középpályán Sandro Tonali, Ismael Bennacer, Franck Kessié és Rade Krunic mögött.

A MilanNews legújabb beszámolója szerint Bakayoko ügynökei Milánóban tartózkodnak, hogy egyeztessenek a klub vezetőségével a játékos sorsáról. A várakozások szerint a nyáron felbontják a 2023 nyaráig szóló kölcsönszerződését és visszatér a Chelsea-hez.Bakayoko legutóbb január 17-én a Spezia ellen lépett pályára tétmeccsen és azóta egy percet sem játszott. Az idei szezonban összesen 17 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt és közel 600 játékpercet töltött a pályán. Minden jel arra utal, hogy a 27 éves középpályás nem része az edző és a klub jövőbeli terveinek.

A Goal szerint a teljesítmény mellett Bakayoko mellőzésében az is szerepet játszik, hogy a Milan szerette volna elkerülni, hogy a meghatározott meccsszám elérése esetén automatikusan életbe lépjen a játékos szerződésében szereplő 15 millió eurós opció.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sajnálom, hogy nem tudta hozni azt, amilyen abban a szezonban volt,ha akkor marad, szerintem húzoember lehetett volna. Nyilván nem akarják a 15 millát kifizetni érte.

  2. Pontosan. Amikor itt volt előtte eleinte döcögős volt a teljesítménye de utána olyan formába jött hogy öröm volt nézni és messze messze jobb volt mint Kessie. Sajnos távozott, gondolom az összetűzése miatt az edzővel és miután vissza tért már az árnyéka sem volt a régi Bakayokonak. Nagyon sajnálom hogy nem lett olyan jó mint amikor először volt itt. És az hogy már Krunic is kiszorította az elég gáz…

    • Azért megszépültek az évek, meg Kessiét is nagyon megutáltuk, Bakayoko hozott egy normális szintet egy jóval gyengébb Milanban, Kessié meg egy erős, bajnokságért küzdő csapatban hozott egy posztján top3 szintet, míg nem került lélekben már máshová. Egész más polc a két játékos, de még most, lélektelenül is jobb Kessié, mint a legjobb Yoko.

      Arról nem is beszélnék, hogy 4-3-3 eleve jobban feküdt a franciának, ő box-to-box jellegű játékos, Kessié meg egyértelműen vkp.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet