Kirúghatják a Milan Primavera vezetőedzőjét

1

Nagy krízisben van a Milan második csapata, a Primavera és nagyon inog a kispad Federico Giunti alatt.

A Milan Primavera a legutóbbi 6 mérkőzéséből 5-öt elveszített a bajnokságban és legutóbb 4-1-re kikapott a Bologna együttesétől. A csapat zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el, ezáltal visszacsúszott a 13. helyre a tabellán.

A MilanNews információi szerint a klub vezetősége azt fontolgatja, hogy meneszti Giuntit a vezetőedzői pozícióból a negatív széria és a rossz eredmények miatt. Az 50 éves olasz szakember alatt nagyon inog a kispad és könnyen lehet, hogy három fordulóval a szezon vége előtt leváltják.A Primavera mérlege 31 meccsen 12 győzelem, 3 döntetlen és 16 vereség, valamint 48 rúgott és 56 kapott gól, így 39 szerzett ponttal a 13. helyen áll és fennáll annak a veszélye, hogy ha nem történik javulás, akkor rájátszást kell vívnia a kiesés elkerülése érdekében. Giunti 2018 decemberében vette át a Milan Primavera irányítását és azóta 111 tétmeccsen irányította a csapatot, a mérleg 57 győzelem, 15 döntetlen és 39 vereség.

Daniele Longo, a Calciomercato újságírója megerősítette: a következő szezonban biztosan nem Giunti lesz a Milan Primavera élén, miután a klub elégedetlen a munkájával.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csodálom, hogy eddig hagyták. Az utóbbi időben kb. 4-ből 3 igazolás a primaverába volt.
    Valami nagyon nem működik

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet