2022. december 02., péntek

Az ex-bíró reagált a Porto gólja előtti szituációra

-

A korábbi olasz játékvezető szerint teljesen egyértelmű a helyzet.

A Milan kedden 1-0-ra kikapott a Porto otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörében és a csapat gyenge teljesítménye ellenére nem lehet szó nélkül elmenni a győzelmet érő portugál találatot megelőző kétes játékhelyzet mellett sem.

A 65. percben közvetlenül Luis Diaz gólja előtt Mehdi Taremi ellökte Ismael Bennacert és így akadályozta meg, hogy labdát szerezzen a Milan. Felix Brych nem fújta le az esetet és a gólt követően a VAR sem avatkozott közbe.

“Bennacer végig a labdát figyelte és Taremi megmozdulása szabálytalan volt. A Milan középpályása a labdát akarja, míg a Porto csatárának tekintete az ellenfélre összpontosul, hogy megakadályozza őt a labdaszerzésben.” – mondta Graziano Cesari korábbi olasz játékvezető a Sportmediaset értékelő műsorában.

“A VAR-nak segítenie kellett volna a játékvezetőnek, ez megengedhetetlen hiba. Ezek egyértelmű felvételek, amelyeket a VAR is látott. Világos és nyilvánvaló hiba.”

“Hasonló volt a Liverpool megítélt tizenegyese az Atlético Madrid elleni meccsen, ahol a játékos szintén figyelmen kívül hagyta a labdát és közvetlenül az ellenfelet akadályozza. Ez két nagyon hasonló eset teljesen különböző értelmezése a játékvezetők részéről.”

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A Porto játékosa is az eget nézi.. 🙂 vagy a kivetítőn nézte Bennacer-t? 🙂
    Itt szimplán összefutottak, elestek és szarul jöttünk ki. Van ilyen. Nem az ilyeneken kell kiakadni szerintem.
    19-3 volt a kapura löbések aránya, simán kitömhettek volna minket. Tegnap nem voltunk pariban, kicsit sem.
    Nem nagyon láttam meccseket mostanában, de Leao es Tonali pár megmozdulásánál elcsodálkoztam milyen ügyesek. Néhány megmozdulásuk zseniális volt! Ibran viszont kezd meglatszodni az idő vas foga..

  2. Ez már nekünk ciki, hogy most is magyaráz valami amatőr, aki nem látja, hogy mind a két játékos a labdát nézi. Maradjunk annyiban, hogy az atletico elleni meccset elcsalták és jobbak is voltunk, ezen a meccsen, meg ugyanannyira hibás mind a két játékos, ezért jól döntött a játékvezető és nem is játszott jól a csapat. A Porto jobb volt és megérdemelten húzta be a 3 pontot.

    • A tegnap előtti teljesítmény valóban nekünk ciki, de amit a játékvezetők sorozatban hibáznak ellenünk, az sokkal inkább felháborító. Annak háterében, hogy minden meccsen a Milan kárára történik meccset befolyásoló bírói tévedés nem tudok már mást elképzelni, mint az UEFA bosszúját a szuperliga vagy valami más miatt. Ez már nem lehet véletlen.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS