2022. október 07., péntek

Raiola megkörnyékezte Theo Hernándezt

-

Úgy tűnik, hogy Mino Raiolának a Milan egyik kulcsjátékosára fáj a foga.

Theo Hernández az egyik legjobb játékosnak számít a posztján Olaszországban és az elmúlt két évben nyújtott teljesítményének köszönhetően nem csupán más klubok figyelmét keltette fel, hanem az ügynökökét is.

Alessandro Jacobone, a RadioRossonerától arról számolt be, hogy Raiola nemrég megkísérelte Hernández megszerzését és azt szeretné, ha a francia válogatott futballista csatlakozna az ügyfeleinek listájához, amely tele van sztárjátékosokkal.

Az 53 éves holland-olasz játékosügynök jelenleg olyan játékosokat képvisel, mint Erling Haaland, Paul Pogba, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Zlatan Ibrahimovic vagy éppen Alessio Romagnoli. A Sportmediaset is megerősítette, hogy a világ egyik leghíresebb ügynökének számító Raiola le akar csapni Theóra, akinek hosszú évek óta Manuel Garcia Quilon intézi az ügyeit – ahogy a bátyjának, Lucas Hernándeznek is.

Egy biztos: a Milan vezetősége jelenleg előrehaladott tárgyalásokat folytat Hernández új szerződéséről Quilonnal, akivel kiváló a kapcsolata a klubnak. A 24 éves balhátvéd többször is kifejezte, hogy boldog a Milanban és hosszú ideig maradni akar. Theo aktuális kontraktusa 2024-ig szól és további két évvel, 2026-ig hosszabbíthat, továbbá jelentősen megemelik a jelenlegi 1,5 millió eurós éves fizetését is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bírom Raiolát, ahogy termeli a pénzt. Pont úgy viselkedik, ahogy szabad paicigazdaságban kell. Kapzsi, kegyetlen, könyörtelen és nagyon okos. Azt külön imádom, hogy leszarja a szurkolók károgását, mert fontosabb neki a saját zsebe, mint az irigyek kórusa.

   • De ha belegondolsz ez is egy jó jel, hogy megjelennek lassan a trollok az oldalon, mert ez azt is jelenti hogy a csapat kezd megint tényező lenni. Eddig csak az igazi Milan szurkolók írogattak ide és a fórum részre, akik rendületlenül hittek (ki így ki úgy), viszont a kutyát nem érdekelte mi mit gondolunk az olasz középcsapatunkról. Most hogy más csapatok szurkolóinak lassan van okuk megint irigykedni, átjönnek trollkodni hogy legalább valami örömük legyen. Ezt is megértük megint :).

  • És ez az a jelenség ami tönkre teszi a társadalmat.
   Ez megy kicsiben és nagyban is.
   Felejtsük el ezt a Raiola témát egy pillanatra. Amit te írtál az túlmutat ilyen piti ügyeken.
   A gátlástalan harácsolás és kizsákmányolás pozitív megítélése.
   Mindeközben egyre csak gyűlik a harag a szegények és gazdagok közt.
   Még pár évtized ebben az irányban és:
   Kellemes III. Világháborút emberiség!

  • Hosszútávon ez teszi tönkre a focit, ezért annyira nem okos dolog, mert oda szarik, ahonnan enni akar, de ezt csinálják sok helyen és aztán évek múlva meg csodálkoznak, hogy hova lett a “végtelen” kút. A buta játékosoknak meg jól hangzik, hogy majd ők a PSG meg egyéb helyeken fognak vitézkedni, de aztán amikor ott vannak rájönnek, hogy nem akarnak egy francia bajnokságban padozni, de senki nem fogja megvenni őket ennyi pénzért, ilyen fizetés mellett, ezért csak a pénztárcájukat fogja kielégíteni Raiola, ami tök jól hangzik szintén, de nem lesznek olyan emlékei, mint például Maldini-nek és nem is fogják tisztelni sehol, ami azért nem lehet rossz dolog és még nem is kell hozzá szegénynek lenni, csak gerincesnek.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS