Sandro Tonali csalódott volt a Porto elleni vereséget követően és elmondta, hogy még semmi nincs veszve és nem szabad feladniuk a küzdelmet a Bajnokok Ligájában.

“Jól kezdtük a mérkőzést, aztán fokozatosan visszaesett a játékunk. Az ellenfél letámadott és megbüntetett minket, amikor a legjobban szenvedtünk. Az első játékrészben volt számos területünk és lehetőségünk támadást vezetni, míg a második félidőben gyengébbek voltunk.” – reagált Tonali.

“Az ellenfél több gólhelyzetet is kialakított a saját hibáinkat kihasználva és ez az, ami fájó. Ezen az estén sok minden hiányzott a játékunkból, de nem fogjuk engedni, hogy ez a vereség letörjön minket.”“Minden mérkőzés és minden ellenfél más, így különböző módon kell szembenézni velük. Nem ez volt a legjobb meccsünk a Bajnokok Ligájában és vissza kell térnünk arra az útra, amin a meccs előtt voltunk. Tanulnunk kell ebből a vereségből a Liverpool és az Atlético elleni meccs után. A Bajnokok Ligája rengeteg tapasztalatot ad és nagyon izgalmas pályára lépni Milan-mezben ebben a sorozatban. Tudjuk, hogy még semmi nincs veszve és bármire képesek vagyunk. Nem adjuk fel!”

“Porto gólja? Egy olyan szituáció előzte meg a gólt, ami szabálytalanságnak tűnt a pályán. Nem néztem vissza a felvételt, de a játékvezetőnek mérlegelnie kellett volna.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet