Milan-Genoa: Ki volt a csapat legjobbja?

9

A Genoa elleni 2-0-s győzelmet követően szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból a mérkőzésen.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Egyetértek, én a Kalulu-Tomori páros között vacilláltam, mert Kalulu a mérkőzésen két poszton is jól játszott, Tomori viszont valami elképesztő volt végig.

  • Pont azon gondolkoztam én is, hogy e 3 játékos közül kit jelöljek. Kalulu-ra szavaztam, mert hihetetlen, hogy milyen fejlődésen ment át a srác azóta, amióta először bekerült a csapatba. Az egyik legbiztosabb pont hónapok óta. Amennyiben Botman-t (vagy mást) a kezdőbe hoznánk, akkor bízom benne, hogy stabilan ő lesz majd a jobb oldali védőnk. Vétek lenne padoztatni a jövőben egy ilyen alázatos, melós, gyors és fejlődőképes fiatal játékost. Megkockáztatom, hogy amennyiben a sebessége megtartása mellett egy kis plusz izmot fel tudnának rá pakolni, akkor a Serie A legjobb belső védői között kellene említenünk.

 1. Nálam Benna, szerintem 1-2 hónapja stabilan ő a legjobbunk Maignan mellett, csak utóbbinak ma nem volt sok jelentősége, még ha egy menetrendszerű bravúrt be is mutatott.

 2. Így van, nagyon nehéz volt a választás! Én is a trió közül vaciláltam és nálam Kalulu lett a befutó, de Bennacer is fantasztikusan játszott, Tomoriról nem is beszélve.
  Remélem Leaonak visszatér az életkedve ezután a gól után, az előző meccseken szörnyű volt, de bízom benne

 3. Én Tonali, Maignan, Gabbia hármast láttam különlegesnek. Tonali végigrobotolta a meccset. Mindenhová igyekezett odaérni, a pálya bármely részén, nagyon hasznosan játszott. Maignan pont annyit tett, hogy hozott nekünk három pontot, mert 1-0-nál ha nem véd bravúrosan és 1-1-re alakul, szerintem mostani játékosaink térde megremegett volna, hogy “Jaj, ne! Már megint döntetlen?!”. Aztán az is maradt volna. Gabbia-t szándékosan említem, mert ennyi játékperccel a háta mögött, ilyen rizikós helyzetben, tökéletesen megoldotta a feladatát.
  A voksomat Tonali-ra adtam végül.

 4. Mondtam nektek, hogy hatalmas potenciál van ebbe a Kalulu srácba ha sikerül megőrizni a szerénységét és úgy fest sikerül. Ő fogja nyerni ezt a címet.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet