Célegyenesben az első két nyári igazolás

16

A háttérben folynak a munkálatok a csapat megerősítése érdekében a következő szezonra és úgy tűnik, hogy a Milan vezetősége hamarosan két transzfert is nyélbe üt.

Még hat forduló van hátra és a Rossoneri 2 pontos előnnyel vezeti a Serie A-t a második Inter és a harmadik Napoli előtt. A csapat és az edző teljes mértékben a szezon véghajrájára koncentrál, míg a vezetőség részben már a közelgő mercatót tervezi.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője tényként közölte, hogy Sven Botman és Divock Origi lesz a Milan első két igazolása a nyári átigazolási időszakban.

Mindkét játékossal nagyon előrehaladott tárgyalások folynak és a Milan már megegyezett Botman illetve Origi ügynökével is a személyes feltételekről, azaz a szerződés hosszáról és a fizetésről. Botman ügyében tárgyal egymással a Milan és a Lille az átigazolási árról és közel a megállapodás a felek között. Amennyiben nem történik meglepetés, a 22 éves holland középhátvéd a nyáron a Milané lesz és a lejáró szerződésű Alessio Romagnoli pótlására érkezik.Origivel az utolsó részletek megvitatása zajlik a transzfer lezárása előtt. A belga válogatott csatárnak június 30-án lejár a szerződése a Liverpoollal és várhatóan szabadon igazolható lesz. Origi prioritást adott a Milannak és nem tárgyal más klubbal. Alfredo Pedulla is megerősítette, hogy Origi a Milant választotta és ingyen szerződik a klubhoz, méghozzá bónuszokkal együtt évi 4 millió euró körüli fizetéssel.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem Berardi is jön!
  Akik meg szidják nekik csak annyit mondanák, hogy egymaga több kanadai pontot hozott össze mint a Leao,Rebic, Castilejjo, Messias, Szelemaki 5s

 2. Nekünk a 9-eseknél pont egy ilyen játékos hiányzott, Giroud-val ketten remek variációt kínálnak, totál ellentétes stílusúak.

  A belső védő posztra pont megvoltunk, de persze nem árt a bővítés.

  És akkor jöhetnek a lényegi posztok. 🙂 1vkp, hacsak Pobega nem jön, 1 szélső (Berardi, ahogy fölöttem is írják, egész Európa egyik legjobbja a kanadain, tényleg csak ilyen Salah, Lewa, Benzema van előtte, meg még 1 vagy 2 arc. Tökéletesen illik ide a profilja.

  És minimum egy 10-es, Brahim cserének maradhat, Adli szerintem nem a mi szintünk lesz, de remélem tévedek.

 3. Kövezzetek meg, de a karrierje javát cserecsatárként töltő Origi lenne a Milan megváltója? Értem én, hogy nem rossz játékos, de ebben a korban Ibrahimovic és Giroud is a világ egyik legjobbja volt, Origi ettől viszont nagyon távol áll. Mindenesetre hajrá! Remélem itt majd igazolja a bele vetett hitet.

 4. Jò hírek,remélem sikerül.Origit én sem tudom hovarakni,de meg kell próbálni.Én akkor lennék nyugodt ha még Belotti is érkezne a csatársorba.A kettő közül az egyik csak jó lesz,küzdjenek meg a helyért vagy akár kétcsatáros felállás is mehet.

  • Megnyugtató. HAbár hallottam olyan pletykákat, hogy a Real meg a Liverpool is megkeresett minket 1-1 csereajánlattal.
   A Real Benzema+10 milliót ajánlott a Liverpool pedig Salah+Mané-t küldte volna. ELőbbinél a 10 milliót kevesli Maldini utóbbi esetben pedig kijelentették, hogy nekünk nincs szükségünk Mané-ra mert itt van Castillejo, ajánljanak jobbat.
   Nagyon izgulok, hogy mi lesz a folytatás. Remélem nem adjuk oda Lazetic-et senkiért sem.

   • Ez szerintem sem korrekt így, a Reál egy Benzema + Bernabeu-t simán ajánlhatott volna, és már meg is v an oldva a csatár és a stadion poszt.

 5. Dybala ingyen igazolható, Belotti ingyen igazolható, Berardi 30-40m között hozható. Botman helyett pedig inkább Bremert hoznám valahogy, de nyilván nem én vagyok pozícióban. Legyen Maldiniéknek igaza. Idén nagyon kevés kell(ett) a scudettohoz, de nem lesznek mindig ilyen gyengèk a riválisok…

  • A klub legújabb politikája ahogy én látom , ide mindenki jöhet csak olasz ne legyen ! Nevetséges hogy a csapatunkban egy-két olasz játszik ! Belotti ha jól tudom a Milanban szeretne játszani !

   • Ez leginkább az idióta pénzügyi szabályozások miatt lehet:olcsóbban jönnek ki,ha külföldről igazolnak,mint,ha Olaszországon belülről jönne valaki.

    • Mármint a fizetések terén;Origi fizuja kevesebb,mint Berardié ugyanilyen feltételekkel.
     Amíg ezen nem változtatnak,addig el lehet felejteni a sok olaszt a csapatokban.

  • Dybala aki minden szezonban kihagyja a mérkőzések felét sérülés miatt, ráadásul sztár fizetést kér. Szerintem ezt nem gondoltad át

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet