Romagnoli maximális titoktartást kért Raiolától

9

Alessio Romagnoli a távozás küszöbén áll, ennek ellenére teljes mértékben a Milanra koncentrál és ennek megfelelően utasította az ügynökét, Mino Raiolát is.

Az olasz középhátvéd 2015 óta alapembernek számított a Milan védelmének tengelyében, azonban tavaly Fikayo Tomori, míg idén Pierre Kalulu miatt kiszorult a kezdőcsapatból. Romagnolinak június 30-án lejár a szerződése a klubbal és jelen pillanatban egyáltalán nincsenek a hosszabbításra utaló jelek.

A SempreMilan információi szerint Romagnoli megkérte Mino Raiolát, hogy a lehető legnagyobb titoktartás mellett intézze a jövőjével kapcsolatos ügyeket, legyen szó akár a más klubokkal való tárgyalásokról.Ennek oka, hogy Romagnoli a csapatra akar koncentrálni a szezon hátralévő részében és adott esetben szeretne méltóan búcsúzni a Rossoneritől, amelynek 2018 nyara óta a csapatkapitánya is. Olasz sajtóhírek szerint eddig a Lazio az egyetlen másik klub, amely szerződést kínált a 27 éves olasz védőnek.

Az elmúlt hetekben már kiderült, hogy Franck Kessié lesz a nyári átigazolási időszak első távozója, aki nemrég sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon és aláírta a szerződését az FC Barcelonánál. Ennek hatására hatalmas füttykoncert övezi Kessié nevét minden egyes hazai mérkőzés előtt a játékosok neveinek felsorolásakor.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudom, hányszor akarja kifejezni a cikkíró, hogy mennyire utálja Kessiét, de mára megértettük, és nem kell mindenhová, még nem is kapcsolódó helyekre is befűzni a gyűlölködést.

  Romagnoli Milan-lelkületéhez meg nem fűződhet kétség, egyszerűen nem teheti meg, hogy 3.-4. számú védpnek itt maradjon.

  • A Kessie-ről szóló bekezdés mely részéből állapítottad meg, hogy a cikkíró utálja a játékost? Amik ott szerepelnek, azok tények. Ez a cikk egy olyan játékosról szól, aki szinte biztosan el fog igazolni, így párhuzamot lehet vonni egy olyannal, aki már biztosan el fog igazolni. Talán az utolsó mondat nem tartozik szorosan az “ügyhöz”, de annyiban mégis, hogy jelzi, az várhat Romagnolira is, amit Kessie kap.

   • Ha Roma is azt kapná, amit Cashié, mármint a füttyszót, akkor az szerintem nem lenne fair. Ő ugyanis tisztességesen távozik, és teljesen érthető okokból. Ennyi idősen nyilván nem akar 3. 4. számú védő lenni.
    Ahogy Mutt írta tökéletesen: így is lehet távozást intézni.

   • Arról, hogy egyáltalán szóbahozza, és sokkal gyakrabban, mint kellene. És ha már szóba hozza Kessié távozását, akkor sem kéne a füttyögést belevenni, ennek semmi más oka nem lehet, mint indulatkeltés, és van abból épp elég a kis hazánkban, és az egész világon is. Nem kell ezt beleírni kötelességszerűen minden egyes cikkbe, aminek akár csak a leghalványabb köze is van a témához.
    Igen, tények. Mint ahogy egy középsuliban is minden második órán elmondhatná a tanár, hogy milyen hülye a Józsi, és milyen kövér a Pista, de nem teszik, hiába tény esetleg.