Más helyszíneket is mérlegelnek az új stadion ügyében

6

A Milan és az Inter megvizsgál más területeket is, miután az önkormányzat nem túl együttműködő az új stadionprojekt ügyében.

A két milánói együttes 2 évvel ezelőtt, 2020-ban jelentette be, hogy új stadiont építenek, azonban az idő előrehaladtával kevés érdemi előrelépés történt. Megtörtént a győztes pályázat kihirdetése és a látványtervek bemutatása is, azonban a városi tanács nem adott zöld utat a munkálatok megkezdéséhez.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az új milánói stadion projektje ismét elakadt, amelynek következtében a Milan és az Inter vezérkara mérlegeli annak a lehetőségét, hogy másik területen építsék meg a létesítményt.A klubok megvizsgálják a lehetséges új helyszíneket. A korábban bejelentett terv alapján közvetlenül a jelenlegi San Siro mellett épülne fel az új aréna, míg a régi stadion lebontásra kerülne. Ugyanakkor a bürokrácia nagyon lelassítja a dolgokat és a kluboknak nem áll szándékukban a végtelenségig várni, miközben az önkormányzat nem túl együttműködő. Emellett a Milan és az Inter nem hajlandó további milliókat költeni az újabb megvalósíthatósági tanulmányokra anélkül, hogy garanciát kapnának a város vezetésétől a stadionprojekt sikeres lebonyolítására.

A Gazzetta szerint “költözés” esetén a lehetőségek között szerepel Sesto San Giovanni is.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sesto San Giovanni….na pont erre gondoltam én is hogy az nagyon jó kis hely lenne a stadion építésére 😁😁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet