A Puma bemutatta a Milan negyedik számú mezét

15

A következő fordulóban a San Siróban fog debütálni az új negyedik számú mez.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Puma negyedik számú mezt dob piacra, amelynek a látványtervei már néhány nappal ezelőtt kiszivárogtak.

A Milan és a Puma péntek délelőtt hivatalosan is bemutatta a csapat új negyedik számú szerelését, amely a Nemen olasz divatmárkával való együttműködés keretein belül készült. A kollekció részeként a negyedik számú mezhez póló is készült, amelyet a meccsek előtti bemelegítések alatt viselnek a játékosok.Az új negyedik számú szerelést fogják magukra ölteni a Milan játékosai az április 4-én rendezendő Bologna elleni bajnokin a San Siróban.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • már hétfőn pályára lépünk benne 🙂 ez a jövő évi negyedik számú mez, biztos ki lesz kötve, hogy pár meccsen viselnie kell a csapatnak.

  1. Tomori arckifejezése kb. tükrözi az én véleményemet is (mi a xar ez???) 😀

    Remélem a következő egy rózsaszín alapon zöld pöttyös lesz, talán az még lehet rondább, ha ez a cél.

  2. Én nagyon remélem, hogy ez valami tökéletes marketing fogás április 1-re, hogy aztán holnap jöjjön valami egészen más, mert ennél ocsmányabb Milan mez nem létezett soha. Egyáltalán hogy adhatta ehhez a nevét, arcát is bárki? Oké, hogy negyedik számú, de a jóízlésnek is van határa. Ez konkrétan egy karikatúra, ami nevetségessé teszi az egész Milant.

  3. Baszott ronda ilyen csúnya meze még nem volt a Milan-nak,pedig bő 35
    éve imádom őket.Remélem nem sokat fogjuk ezt rajtuk látni.

  4. Na, megvan mi ez. Mint amikor a túró rudiról szeded le a csomagolást, és a csoki már félig kint van.. Gyere le jó Isten!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet