Crespo szavai a Scudetto-versenyről

1

Hernan Crespo, a csapat korábbi csatára szerint egyértelműen a Milan a favorit az olasz bajnokság megnyerésére és elmondta, hogy véleménye szerint kik lehetnek a szezon emberei.

Nyolc forduló van hátra az olasz bajnokságból és a Rossoneri három pontos előnnyel vezeti a tabellát a második Napoli előtt. A csapat 100 százalékos mérleggel, 3 bajnokin 3 győzelemmel zárta a márciusi hónapot és hatalmas esélye van arra, hogy 11 év után újra bajnoki címet nyerjen. Crespo a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában a Scudettóért folyó harcról beszélt.

“Amit a tabella jelenlegi állása mutat, hogy a Milan a favorit és jó esély van rá, hogy a szezon végén képesek lesznek megnyerni a Scudettót. Az okok nagyon egyszerűek: ma Pioli csapata az, amely jobb futballt játszik, mint a közvetlen riválisok. A csapatnak nagy előnye van: fejben felszabadultak és a nyomás jelen pillanatban a riválisokon van.” – mondta Crespo.“Kik lesznek a szezon emberei? Ibrahimovic és Giroud, a góljaik sorsdöntő fontosságúak lehetnek és ők azok, akik hozzá vannak szokva ahhoz, hogy trófea megnyeréséért játszanak. Ők fogják húzni a csapattársakat, akik a szezon során bebizonyították, hogy megvan bennük az a győztes mentalitás, ami a különbséget jelenti.”

“A következő három meccs sorsdöntő lesz a Milan számára. Fontos összecsapások lesznek és ezt ki kell használni.”

A piros-feketék hétfőn a Bologna együttesét fogadják a San Siróban a 31. fordulóban.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet