2022. december 03., szombat

Körvonalazódni látszik Messias sorsa

-

Úgy tűnik, hogy a Milan vezetősége hajlik Junior Messias végleges megvásárlására, de csak bizonyos feltétellel.

A 30 esztendős futballista a tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján érkezett és rengeteg kritika érte a vezetőséget a transzfer miatt, ennek ellenére a játékos nem okozott csalódást. A megegyezés értelmében a Rossoneri kölcsönben hozta el Messiast a Crotone együttesétől egy vásárlási opcióval. Az egy szezonra szóló kölcsönvételi díj 2,6 millió euró volt.

A MilanNews információi szerint a klub vezetősége hajlik Messias megtartása felé, így a következő szezonban is a Milanban játszhat. Ugyanakkor a Tuttosport arról számolt be, hogy van egy feltétel. Paolo Maldiniék szeretnének alkudni az átigazolási áron.

A játékos szerződésében lévő vásárlási opció összege mintegy 5,4 millió euró. A Milan alacsonyabb összegért akarja véglegesíteni a transzfert, így a szezon végén tárgyalóasztalhoz ül a Crotone elöljáróival. A klub alkupozíciói viszonylag kedvezőek, hiszen a Crotone a Serie B egyik kieső helyén, a 19. pozícióban áll.

Messias a kezdeti nehézségek és sérülések után alapember lett a Milanban és kiszorította a kezdőcsapatból Alexis Saelemaekerst a támadó-szekció jobb oldalán. A brazil futballista eddig 24 tétmeccsen – bő 1400 játékperc alatt – 5 gólt szerzett. Ráadásul élete első Bajnokok Ligája-meccsén győztes gólt szerzett az Atlético ellen.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Messi(ás)Csak egy hajszállal jobb Salátától. Megint megy a kukázás vissza kell adni és ennyi egy két gól volt benne amivel visszahozta a kölcsön árát de ez nem sok. Ha megveszik akkor lehet őt is nézni pár évig . Elég egy Maki a csapatba . Azt se tudják eladni senkinek szerintem. .Dumfries féle fizikálisan erősebb játékos kellene biztos akad valaki akinek lejár a szerződése most úgy is az a divat . 5-6 mill fizura biztos meg lehetne valakit szerezni.

  2. Szerintem nemolyan rossz játékos ő mint többen irjátok..aproért jött,lőt 5 golt..6ot is csak ugye azt nemadták meg..technikás játékos jo lövései vannak,néha önző az igaz.Robbennel hasonlitani felesleges..ő egy nagyképű gyalog kakuk futó ellenszenves egy játékos volt..Junior nem az ujj Kaka ezt mindenki tudja és tudta is róla..én igenis megvenném.Crotone örülni fog ha kap érte pár eurot.első szezonja nálunk,szerintem lessz ő még jobb is..A kis Belgát se irnám le még..Paqueta egy vagyonért jött hozzá képest,többet vártunk tőle is..aztán nemkellet..most meg azért beláthatjuk nemolyan rossz játékos..válogatott is lett közben..szerintem mig nincs jobb mint Junior nemkell öt visszazavarni..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS