Kalulu: “Nem féltem attól, hogy kudarcot vallok”

2

Pierre Kalulu, a Milan francia hátvédje elmondta, hogy milyen hatással van rá, hogy minden egyes nap Zlatan Ibrahimoviccsal edzhet Milanellóban.

“A Milan védőjének lenni azt jelenti, hogy minden nap lehetőséged van Ibrahimovic ellen edzeni. Ez minden alkalommal fárasztó, de egyben kifizetődő is. Ibra és Giroud mindig nyerni akar. Amikor szembe szállnak veled, meg kell lennie a személyiségednek és válaszolni. Mindig éhesnek kell lenned a győzelemre. Érdemes megnézni az edzéseinket, hiszen intenzív versengések, párharcok és csaták vannak.” – mondta Kalulu.

“Tudtam, hogy időre lesz szükség itt a Milannál, de keményen kellett dolgoznom, hogy játsszak. Nem feltétlenül féltem attól, hogy kudarcot vallok a Milanban. Ez megtörténhetett volna akár a Lyonban is, hogy a feledés homályába merülök. Mindig büszkeség, ha sikeres játékosokat látok, akik a Lyonban kezdték. Ilyen Benzema és Lacazette is.”“Az álmom az volt, hogy letegyem a névjegyemet a Lyonban, Ez mindenki esetében így volt, aki a Lyon utánpótlásában nevelkedett. Ez nem történt meg, viszont a válogatottban még sikerülhet és az még jobb lenne. Amikor a Milanhoz szerződtem, mertem nagyot álmodni. Kezdetben nehéz volt, mert egyedül voltam, de Milánó egy nagyszerű város és a Milanban való játék sokat segített.”

“Válogatott? Az U21-es Európa-bajnokság csalódás volt, ahogy az olimpia is. Olykor fájó érzés, de utólag visszagondolva sokat segít és lehet tanulni belőle. Az én helyzetem más volt azokhoz képest, akik a klubváltásuk miatt hezitáltak, hogy részt vegyenek-e az olimpián vagy sem. Akkor én már eltöltöttem egy szezont a Milannál és amikor megbeszéltem a klub igazgatóival, nagyon örültek, hogy a hazámat és a klubot képviselhetem Tokióban. Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e játszani az olimpián, majd ezt válaszolták: Rendben, akkor menj!”

“A megbízhatóság az, ami nagyszerű játékossá tesz. Minden nap igyekszem magasabb követelményeket támasztani magammal szemben. A Milannál az edző arra sarkall, hogy mindenre figyeljek oda és ennek látható is az eredménye.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bezony! “Ingyé” elég nagyot fogtunk vele bár sok munkája is benne van. Aki ilyen kitartó az jó személyiség lesz. 🙏

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet