Nyári szupertornára invitálják a Milant

3

A Milan meghívást kapott egy rangos nyári felkészülési tornára, amelyet az Egyesült Államokban szeretnének lebonyolítani a 2022/23-as idény előtt.

A Rossoneri az elmúlt egy évtizedben számos alkalommal részt vett amerikai turnékon a nyári felkészülési időszak keretein belül, azonban az elmúlt két évben – 2020 és 2021 nyarán – a világjárvány miatt erre nem volt lehetőség. A várakozások szerint idén nyáron újra az USA-ba utazhat a csapat.

Az ESPN beszámolója szerint a Real Madrid, az FC Barcelona és a Juventus egy rangos felkészülési torna megszervezésén dolgozik és megtörtént a kapcsolatfelvétel a Milannal.

A Rossoneri negyedik résztvevőként meghívást kapott a szupertornára, amelyet az Egyesült Államokban rendezhetnek a 2022/23-as idény rajtja előtt. Egyelőre még nem dőlt el, hogy pontosan mely városokban lennének a mérkőzések, de az első hírek alapján valószínű, hogy Amerika nyugati partján.Ezen az USA-tornán való részvétel pénzügyi szempontból is nagyon kedvező a klubok számára és a jegyértékesítésből illetve a szponzori szerződésekből származó bevételt egymást között eloszthatják.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet