Az Elliott ennyi pénzt adhat igazolásokra

10

A La Gazzetta dello Sport szerint az Elliott Management készen áll egy jelentős összeget biztosítani igazolásokra a nyári mercato alatt.

Mindössze három hónap van hátra a 2021/2022-es idényből és közeledik a szezon véghajrája, miközben a klub vezetősége részben már a nyári átigazolási időszakra készül és mérlegeli a potenciális igazolásokat és az esetleges távozókat. A La Gazzetta dello Sport a mai számában arról ír, hogy a Milan tulajdonosa, az Elliott Management készen áll akár 100 millió eurót elkülöníteni a nyári igazolásokra a csapat versenyképességének növelése érdekében.

Ehhez elengedhetetlen feltétel a Bajnokok Ligája-kvalifikáció, azonban a Scudetto megnyerése esetén a rendelkezésre álló büdzsé akár több is lehet. Utoljára 10 éve fordult elő, hogy a Rossoneri egymást követő két szezonban bejutott a BL-be.Ami a lehetséges érkezőket illeti: a védelembe és a középpályára a Milan első számú célpontja Sven Botman illetve Renato Sanches. A két játékos csomagban érkezhet a Lille együttesétől és már megkezdődtek a tárgyalások a francia alakulattal. A felek között kiváló a kapcsolat és az elmúlt években több transzfer is megvalósult.

A klub vezetősége tavaly nyáron összesen bő 70 millió eurót költött igazolásokra és a szezon végén két játékos esetében áll fenn vásárlási opció, így a Milannak lehetősége lesz végleg megvásárolni Alessandro Florenzit (4,5 millió €) és Junior Messiast (5,4 millió €). Brahim Diaz és Tiemoué Bakayoko kölcsönszerződésének lejárata egy év múlva, 2023 nyarán lesz esedékes.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha ez igaz, akkor mennyivel egyszerűbb lett volna ennek egy részét most elküldeni. Ha pl. Brahim helyén lenne valami épkézláb játékos, jelentősen nagyobb esély lenne a bajnoki cím behúzására. Reméltem a téli időszakban, hogy éppen e miatt kicsit költekeznek, de sajnos nem így lett.

    • Uhh, őt én is teljesen elfelejtettem, pedig direkt figyelgettem a Bordeaux-ban ősszel. 😀
     Nem tartom előrelépésnek sajna egy jobb formában lévő Diazhoz képest, de mondjuk még csak 21, bármi lehet belőle, ha Maldiniék látnak benne valamit, akkor elhiszem nekik.

 2. Ne 10, 30, vagy 100 milliót adjon, hanem annyit amennyi kell a hiányposztok betöltéséhez, az elsődleges célpontokra! Hogy ne a sokadik alternatívát kelljen megvenni a piac utolsó napjaiban.

 3. Maldiniék kezében az a 100M egy aranybánya is lehet. Egy 9-es, egy vkp, egy tkp, ha BT távozik/tartósan sérült, akkor egy cserebalhátvéd kell kis pénzért. Egy középső védő jó lenne, de ha Kjaer visszatér, és Roma marad, nem létszükséglet. A jobboldalunkon is elvagyunk, ha Messias még egy kicsit tud fejlődni, akkor nem kell oda senki.

 4. Szerintem ha Romagnoli marad ès sikerülne a Botman transzfer akkor hátul meg is vagyunk.R.Sanches K€$$i€ helyèn szerintem megint ok.+Pobega gyerek és a kp. Is rendben.Én örülnék Belottinak,Ibra Giroud és elöl is kész.Szerintem a jobbszélre mindenképpen kell valaki(Berardi szerintem teljesen ok.)És akkor a tkp. posztra igazi minőség kellene.100-bòl szerintem ki lehet hozni.Berardi kb20-25 ha szerencsènk van,Botman ha sikerül a 30-35 körül és R.Sanchez 20-25 ha igazak a hírek.És marad a ktp poszt ami nagyon kell.Szóval lehet kellene a 120 is🤣.,na de majd Maldiniék tudják ezt sokkal jobban mint én.✌️

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet