Két angol klub is szemet vetett Leaóra

8

A Premier League-ből két együttes is érdeklődik a Milan portugál támadója, Rafael Leao iránt.

A 22 éves támadó kiváló teljesítményt nyújt a 2021/2022-es idényben és eddig 27 tétmeccsen 10 gólnál illetve 6 gólpassznál jár, ezáltal Olivier Giroud-val holtversenyben vezeti a házi góllövőlistát. Leao pazar formában játszik az utóbbi időben és nem meglepő, hogy több klub is felfigyelt rá.

A The Sun arról számolt be, hogy az Arsenal figyelemmel kíséri Rafael Leao teljesítményét és a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a játékost.

Az Ágyúsok mellett egy másik angol együttes, nevezetesen a dúsgazdag tulajdonosi háttérrel rendelkező Newcastle United is szeretné soraiban tudni a portugál válogatott támadót, aki nagy fejlődésen ment keresztül és húzóemberré vált a Milanban.Ugyanakkor egyik klubnak sem lesz egyszerű dolga, ha meg akarja szerezni Leaót, ugyanis a Milan nem szándékozik megválni az egyik legnagyobb tehetségétől. Ráadásul Paolo Maldiniék tárgyalásokat folytatnak az ügynökével a 2024-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról. A jelek szerint Leao hamarosan hosszabbítani fog és a leendő új kontraktussal – amely 2026 nyaráig szólhat – a fizetése évi nettó 1,5 millió euróról 4 millió euróra fog emelkedni, amelyhez még további bónuszok társulhatnak.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon remélem, h nem akar elmenni, ő a csapat jövője. Tonali mellett övé a másik legnagyobb fejlődés ebben a szezonban

 2. Fiatal még remélem maradni fog, muszály lesz alkalmazni végre egy stratégiát ezekre a helyzetekre. Vagy hosszabbítson egy előre meghatározott dátumig vagy eladjuk.

  Hosszútávú szerződés tisztességes pl:4M fizuért (ami azért neki sztem még túlzás neki) aztán a lejárta előtti évben ha nem hosszabbít és menni akarna el kell adni. Ingyen remélem nem engedünk el több ilyen ~50 M-s játékost.

  • Fél éve egyetértettem volna, de jelen pillanatban szerintem nagyon vonzóak. Brutál nagy formában vannak, komoly csapat épül Arteta kezei alatt, látványos játékkal, jó projekttel, és akár már idén meglehet a BL hely is. Kicsit még tán anyagilag is jobban állnak, mint mi.

   De remélem, hogy nem engedjük el, vagy ha igen, akkor 70-80-ért, amiből tudjuk talán pótolni. De van egy olyan érzésem, hogy amíg Ibra itt van, ő nem merne lelépni. 😀

   • Van benne valami, de valahogy az Arsenal nekem mindig az a futottak még kategória, akiknek az 1-3 hely valahogy nem is fordul meg a fejükben 15 éve.
    Az tény, hogy Leao illene a csapatukba.
    Viszont Arteta széke mégegy olyan hullámvölgyet nem bírna ki, mint amit a szezon elején produkáltak, mivel akkor respektje nem lesz soha mint Wengernek volt.
    Na de a lényeg, hogy Leaot ne vigyék még el.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet