Giampaolo a Samphoz csábítaná Castillejót

3

Andrea Conti (és Pietro Pellegri) után újabb játékos távozhat a Milanból a télen.

Samu Castillejo vasárnap nem volt ott a Juventus elleni meccskeretben és a cserepadra sem ült le. Ennek hátterében nem sérülés áll, hanem Stefano Pioli azért hagyta ki, mert a játékos távozóban van és egyre közelebb áll a klubváltáshoz.

A TMW és a Corriere dello Sport értesülései szerint a Sampdoria bejelentkezett Castillejóért. A genovai együttes ismét kapcsolatba lépett a Milan vezetőségével és folyamatban vannak a tárgyalások. A két klubnak egy hete van, hogy nyélbe üsse a transzfert a mercato végéig.Marco Giampaolo, a Samp régi-új vezetőedzője szívesen látná Castillejót a csapatában és szeretne újra együtt dolgozni vele. Ugyanakkor a Gazzetta dello Sport arról ír, hogy a játékos aktuális fizetése akadályt jelenthet, ezért a spanyol támadónak bele kell mennie a fizetéscsökkentésbe a klubváltás érdekében. A Sampdoria fontos szerepet szánna Samunak a támadó-szekcióban.

A 27 éves támadónak még másfél év van hátra az aktuális szerződéséből a Milannal, azonban nem része a klub és az edző jövőbeli terveinek. Castillejo az idei szezonban mindössze 122 perc játéklehetőséget kapott és csupán harmadik opció a támadósor jobb szélén Junior Messias és Alexis Saelemaekers mögött.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ