Lazetic orvosin vesz részt a Milannál – VIDEÓ

10


Marko Lazetic kedden a kora délutáni órákban landolt Milánóban.

A Milan és a Crvena Zvezda már megállapodott Lazetic átigazolásáról és a játékos zöld utat kapott, hogy Olaszország felé vegye az irányt. A 18 esztendős csatár kedden 13:20 körül landolt Milánóban a Linate repülőtéren.

A MilanNews beszámolója szerint Lazetic megérkezett a Madonnina klinikára, hogy részt vegyen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon a szerződés aláírása előtt.

Lazetic a vizsgálatok és az erőnléti tesztek után a klub főhadiszállása, a Casa Milan felé veszi az irányt, hogy aláírjon. Olasz sajtóhírek szerint 2026. június 30-ig fogja elkötelezni magát a Rossonerivel. A szerb utánpótlás-válogatott csatár 4-5 millió euróért érkezik a Crvena Zvezdától. A szerb klub főigazgatója megerősítette, hogy a Milan mellett a Zenittől, az RB Salzburgtól és a Fiorentinától s voltak ajánlatai Lazeticnek.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Érdekes, hogy minket választott az említett csapatokkal szemben.
  Remélem ő lesz az új Milinkovics-Szavics

  • Kedves Hooligans80 szurkolótárs.

   Lazetić-ből valőszínűleg soha nem lesz Sergej Milinković-Savić, előbbi középcsatár, utóbbi pedig középpályás. Tegnap már felvilágosított SempreMilan_81 és rossoneri92 kolléga, de úgy látszik nem ment át Neked. A Kessié-s cikk alá írt hozzászólásod szintén baromság: nem ígért olyat, hogy aláír az Afrika kupa után, illetve szó sincs semmilyen Liverpool-ról.
   Ha szeretnéd, hogy bárki is komolyan vegyen ezen a fórumon, akkor kerülj már kicsit képbe. Ezt nem bántásképp írtam, szimplán jótanácsként.

   • Itt mondjuk megvédeném a kollégát, szerintem inkább a nemzetiségükre gondolt, és felteszem, Sergejre, hogy olyan szinten fusson be. 🙂

 2. Mondjuk azért jelenleg hál’ Istennek már sokkal jobbak vagyunk a fent említett alternatíváknál. Oké, a Salzburg jó idényt fut, de na. 😀

  Mi idénre szerintem megérkeztünk a nagycsapat státusz közelébe.

  Lassan összejön egy elég színes Jugoszláv banda, van már bosnyák, horvát, szerb… 🙂

 3. Ez egy olyan szintű igazolás ami megfelelő egy primaveraba, vagy egyből kölcsönbe seria B-be.
  Jelen helyzetben viszont gyak 2. számú csatárnak kellene lennie. Véleményem szerint Ibra/Giroud kora/sérülékenysége miatt nem számít 2 teljes értékű játékosra.
  Pioli nem tudom meddig tud ilyen szinten teljesíteni ezzel a kerettel. A többi csapat erősít. A mi keretünk reálisan eddig sem volt többre hivatott mint a 4-5. hely, minden máshoz nagyon nagy mázli kellene idén is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet