Capello elárulta, hogy mit tanácsolt Leaónak

3

A Milan korábbi sikeredzője, Fabio Capello a SportWeeknek adott nyilatkozatában számos témára kitért és azt is elárulta, hogy másfél évvel ezelőtt milyen tanáccsal látta el Rafael Leaót, aki úgy tűnik, hogy megfogadta. Íme egy részlet a nyilatkozatából.

A 75 esztendős olasz szakember szerint a Milannak nagyon óvatosnak kell lennie a Juventus elleni rangadón és úgy véli, hogy a Rossoneri az Inter valódi ellenfele a bajnoki címért folyó versenyben.

A MILAN-JUVE MECCSRŐL
“Ez egy nehéz mérkőzés lesz, hiszen mindkét csapatnak nyerni kell. A Milannak óvatosnak kell lennie, mert a Juventus kezdi összeszedni magát és megtalálja a csapatszellemet. A Bianconeri kényelmetlen ellenfél lesz. Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy minden csapatnak csak saját magára kell figyelnie és nem kell foglalkozni másokkal. Ez nagyon súlyos tévedés, mert minden csapatnak megvannak az erősségei és gyengeségei. Ezeket meg kell ismerni ahhoz, hogy le tudd győzni az ellenfelet.”RAFAEL LEAÓRÓL
“Másfél évvel ezelőtt Milanellóban jártam és azt mondtam neki: »Neked különleges tehetséged van, próbáld meg nem elvesztegetni!« Leao fejlődése Pioli érdeme, aki kiváló munkát végzett.”

A MILAN AZ INTER VETÉLYTÁRSA A SCUDETTÓÉRT?
“Azt gondolom, hogy igen, mert a Milan játéka tudatosabbá vált. Maldini és Massara nagyszerű munkát végeztek és teljes mértékben támogatják az edzőt illetve a csapatot. Ez az egység jelenti a különbséget.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet