2022. szeptember 29., csütörtök

A Zenit csatára lehet a célpont a nyári mercatóra

-

Hat hónap múlva lejár a szerződése és a Milan célpontjainak listáján szerepel az orosz élvonalban szereplő Zenit iráni csatára, Sardar Azmoun.

A nyáron újra esedékessé válhat a csatársor megerősítése, ugyanis Olivier Giroud és Zlatan Ibrahimovic személyében egy 35 és egy 40 éves csatár áll rendelkezésre. Ráadásul Ibrának lejár a szerződése és kérdés, hogy milyen formában lesz és egyáltalán marad-e a következő szezonra.

Az RMC Sport értesülései szerint a Milan szeretné szerződtetni a Zenit csatárát, Azmount, aki iránt a Bayer Leverkusen is érdeklődést mutat. Az iráni válogatott csatár 2019 telén csatlakozott a csapathoz a Rubin Kazantól és szép számban termeli a gólokat. Azmounnak fél év múlva, 2022 nyarán lejár a szerződése a szentpétervári alakulattal és a jelek szerint a téli átigazolási időszakban nem áll szándékában távozni, azonban a nyáron szabadon igazolhatóként válthat.

Az iráni válogatott játékos eddig összesen 104 tétmeccsen lépett pályára a Zenitben és a mérlege 62 gól illetve 23 gólpassz. Azmoun az aktuális idényben 10 találatnál illetve 4 asszisztnál jár és a Bajnokok Ligájában bevette a Juventus és a Chelsea kapuját is.

Jelenleg Azmoun piaci értékét a transfermarkt mintegy 25 millió euróra taksálja.

HIVATALOS: Azmoun a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását. Az iráni támadó 2022 nyarán csatlakozik a német klubhoz, amelyhez 2027 nyaráig írt alá. Megtörtént a szerződés aláírása és lezárult a transzfer.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csak akkor van esélyünk ilyen mutatóval rendelkező jó formában lévő iráni sztárokat igazolni, ha gyerekkora óta Milan drukker és Maldini/Zlatan a toteme!
    Ezek az anyagi lehetőségeink.
    A valóság az, hogy örülünk majd, ha elhozzuk a serie B pizzafutár majdnem gólkirályát a Monza orra elől!

  2. Most mondjam, hogy Eliott takarodj? Sajnos úgy megvetette a lábát a jenki Milánóban, hogy innen csak akkor takarodik el, ha a Milan csődbe viszi az egész családot (mint tudjuk, a csapat biztos alapokon van, tehát az nem fog menni, ellentétben az Interrel amely a csőd szélén áll:-)) vagy ha jön egy arab sejk egy rettenetesen jó vásárlási ajánlattal.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS