2022. november 28., hétfő

Szerb csatár érkezik a Milanhoz – sajtóhír

-

Egybehangzó hírek szerint a Milan vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a szerb élvonalban szereplő Crvena Zvezda csatárának, Marko Lazeticnek a leigazolásáról.

Pietro Pellegri végleges megvásárlásáról nem tudott megállapodni a Milan és a Monaco. A jövő hét elején megtörténhet az olasz csatár kölcsönszerződésének felbontása, így ideiglenesen visszatér a Monacóhoz, amely várhatóan kölcsönadja a Torinónak. Pellegri távozásával a Milan vezetősége egy fiatal csatárt szemelt ki.

Fabrizio Romano közlése szerint előrehaladott tárgyalások folynak a Milan és a Crvena között Lazetic átigazolásáról. A 18. születésnapját a mai napon betöltő futballista Zlatan Ibrahimovic és Olivier Giroud mögé érkezhet.

Gianluca Di Marzio és a MilanNews is megerősítette, hogy nagyon közel a végső megállapodás az átigazolásról a felek között. Lazetic 4 millió euróért szerződhet a piros-feketékhez, plusz további 1 millió euró bónusz ütheti a belgrádi együttes markát. A 18 éves játékos 4 évre szóló szerződést fog aláírni. Ezen felül az esetleges jövőbeli átigazolási árának bizonyos százaléka szintén a Crvenának járhat.

A transzfer a jövő hét elején, hétfőn vagy kedden zárulhat le a felek között.

A szerb utánpótlás-válogatott csatár 2020 novemberében – 16 évesen, 10 hónaposan és 7 naposan – debütált a Crvena Zvezda első csapatában és az előző idényben kölcsönben szerepelt a Graficar együttesében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

30 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Az Elliott elõtt a délkelet-ázsiai befektetõ kiszórt egy rakat pénzt, s nem volt még ennyi se belõle. El kéne kezdeni hinni az eredményeknek, amik 9 éven át hiányoztak. 1 milliárdos klubbot akartok hétvégente nézni, akkor ott a City, Real vagy a PSG! Totál falsch irányt ad a focinak ez szórjuk a pénzt, mint bolond a lisztet módszer.

      • Egyetértek Banksy! Meg még idehoznám Berlu papáékat is. Fair play szabály miatt rengeteg mínusz lett. Azt nyögjük egy ideje és viszonylag tűrhető eredmények mellett. Valamint a korona vírus válság sem segített a dolgokon. 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS