2022. szeptember 29., csütörtök

Bennacer ekkor tér vissza az Afrika kupáról

-

Algéria tegnap csoportutolsóként búcsúzott az Afrikai Nemzetek Kupájában.

Csütörtökön az elefántcsontparti válogatott Franck Kessié vezérletével 3-1-re legyőzte Algériát, így a címvédő 3 meccsen 1 pontot szerezve az utolsó helyen végzett az E-csoportban. Ez meglehetősen jó hír Stefano Pioli számára, ugyanis a kieséssel Ismael Bennacer a vártnál hamarabb tér vissza Milánóba.

A MilanNews tájékoztatása szerint Bennacer a következő órákban landol Milánóban és a protokollnak megfelelően nincs szükség kötelező karanténra, amint belép az országba.

Természetesen negatív molekuláris COVID-tesztet kell produkálnia ahhoz, hogy edzésbe álljon és csatlakozhasson a csapattársakhoz Milanellóban. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor Bennacer ott lehet a keretben a vasárnap esti Juventus elleni rangadón.

Mivel Elefántcsontpart és Szenegál is továbbjutott az Afrika kupa kieséses szakaszába, így Franck Kessié és Fodé Ballo-Touré is később tér vissza Olaszországba attól függően, hogy meddig jutnak a tornán a hazájuk nemzeti csapatával. Az Afrika kupa döntőjét február 6-án rendezik.

FRISSÍTVE: Bennacer már Milánóban van és a délelőtti órákban megjelent Milanellóban, ahol regenerációs edzésmunkát végzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS