A Milan ajánlatot tett a Verona belsővédőjéért

7

Olasz sajtóhírek szerint a Milan vezetősége megkísérelte Nicolo Casale szerződtetését a Hellas Veronától.

A klub a januári átigazolási időszakban erősítést tervez a védelem tengelyében, miután Simon Kjaer térdszalag-sérülés miatt kidőlt a szezon hátralévő részére, továbbá Fikayo Tomori is sérüléssel bajlódik. Ugyanakkor Paolo Maldiniéknak nincs könnyű dolguk a korlátozott pénzügyi lehetőségek miatt.

A MilanNews az L’Arena értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy a Milan vezetősége egy 8 millió eurós ajánlatot tett Casale játékjogáért a Verona együttesének. A 23 éves középhátvéd novemberben hosszú távú szerződést írt alá a klubjával és egészen 2026 nyaráig kötelezte el magát.A Verona visszautasította a Milan ajánlatát és a klub jelezte, hogy nem szándékozik megválni a fiatal tehetségtől a téli átigazolási időszakban. A veronaiak terve az, hogy legalább a szezon végéig megtartsák Casalét és a nyáron esetleg magasabb átigazolási áron eladják.

A Rossoneri mellett a Napoli és a Lazio is érdeklődést mutatott az olasz utánpótlás-válogatott hátvéd iránt, aki az első Serie A-s szezonját futja és eddig 20 bajnokin lépett pályára az aktuális idényben.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tudom a Whoscored osztályzatai is gyakran megkérdőjelezhetők, de az alapján csapata egyik leggyengébb játékosa, 6.48-as az átlaga. 23 évesen tehetségről beszélni a mai világban elég érdekes. Védők közt is 19-20 évesen már kezdő aki igazán jó. Nem értem, mi lett a Christensen vonallal pl? Kjaer beszél vele és nyáron lejár a szerződése. BL rutinnal rendelkező 25 éves védő. 8M az minimum 2 év fizetése lenne a dánnak.