A 24 éves angol válogatott védő a közösségi oldalán posztolt a szurkolóknak.

Fikayo Tomori személyében újabb játékos dőlt ki a védelem tengelyéből, miután a Genoa elleni kupameccs első félidejében fájdalmat érzett a térdében. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy meniszkusz-sérüléssel bajlódik és pénteken sikeresen megoperálták. A Milan közleménye szerint a műtét komplikációk nélkül zajlott és Tomori felépülési ideje 30 napra becsülhető. Az angol védő a közösségi oldalán üzent az operációt követően a Madonnina klinikáról.

“Hála Istennek sikeres volt a műtétEM. Remélem, hogy a lehető leghamarabb visszatérhetek a pályára. Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg támogató üzenetet!”

Tomori kiesése nagy fejtörést okoz Stefano Pioli számára, hiszen Matteo Gabbia személyében továbbra is egyetlen bevethető középhátvédje van a soron következő mérkőzések előtt. Simon Kjaer az aktuális szezonban már nem léphet pályára, míg Alessio Romagnoli koronavírusos.Az Opta statisztikája szerint Tomori debütálása óta az elmúlt 1 évben a Milan mindössze a tétmeccseinek 24 százalékát veszítette el, amikor az angol középhátvéd a pályán volt. Ezzel szemben Tomori nélkül ez a szám 43 százaléknak felel meg.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet