2022. szeptember 29., csütörtök

Így állnak a Milannál a hosszabbítások

-

A Milan vezetőségének figyelme a téli átigazolási időszakra összpontosul, de időközben folyamatban vannak a tárgyalások több játékossal is a szerződésekről.

Theo HERNÁNDEZ
Aktuális szerződés: 2024.06.30.
Aktuális fizetés: 1,5 millió €/év
A francia válogatott balhátvédért nemrég érdeklődést mutatott a Chelsea, de a Milan nem szándékozik megválni tőle. Előrehaladott tárgyalások zajlanak az új szerződéséről, amely további két évre, azaz 2026 nyaráig szól évi 4 millió eurós bérrel.
Alessio ROMAGNOLI
Aktuális szerződés: 2022.06.30.
Aktuális fizetés: 3,5 / 6 millió €/év
A Corriere dello Sport szerint a Milan vezetősége a csapatkapitány válaszára vár a hosszabbítási ajánlat kapcsán. A klub 3 millió eurós bért kínált Romagnolinak, aki kifejezte maradási szándékát. Az olasz védő tisztában van vele, hogy bele kell mennie a fizetéscsökkentésbe, ha továbbra is a Milan játékosa szeretne lenni. Részletek itt.
Ismael BENNACER
Aktuális szerződés: 2024.06.30.
Aktuális fizetés: 1,5 millió €/év
A Milan 2026 nyaráig szóló kontraktust és évi 3,2 millió eurós bért + bónuszokat kínált az algériai válogatott középpályásnak. Ez az aktuális bérének több mint duplája.
Rafael LEAO
Aktuális szerződés: 2024.06.30.
Aktuális fizetés: 1,4 millió €/év
Közel a megegyezés a portugál válogatott támadóval, aki Hernándezhez és Bennacerhez hasonlóan 2026-ig kötelezheti el magát a piros-feketékkel. Leao fizetése 4 millió euróra fog emelkedni.
Franck KESSIÉ
Aktuális szerződés: 2022.06.30.
Aktuális fizetés: 2,5 millió €/év
A jelenlegi helyzet szerint nagyon minimális az esély arra, hogy Kessié meghosszabbítja a jövő nyáron lejáró szerződését. Néhány héttel ezelőtt Fabrizio Romano arról számolt be, hogy az elefántcsontparti középpályás nemet mondott a Rossoneri 6,5 millió eurós ajánlatára, ami két és félszerese a jelenlegi fizetésének. Kessié 8-9 milliós bért követel, amit a milánói klub nem hajlandó megadni. Ha a játékos nem enged az igényeiből, 2022 nyarán – 5 év után – távozik a Milanból.
Zlatan IBRAHIMOVIC
Aktuális szerződés: 2022.06.30.
Aktuális fizetés: 7 millió €/év
A várakozások szerint a Milan tavasszal fog tárgyalóasztalhoz ülni Ibrával, hogy megvitassák a folytatást. Úgy tűnik, hogy szakmailag és pénzügyileg sincs akadálya annak, hogy a svéd klasszis a 2022/2023-as idényben is a Rossoneri játékosa legyen. Egyetlen tényező lesz sorsdöntő a hosszabbítást illetően, méghozzá a fizikális állapota. A jelenlegi konstrukció alapján Ibrahimovic éves bére abban az esetben éri el a 7 millió eurót, ha a szerződésében szereplő bónuszok teljesülnek. Ez elsősorban a lejátszott mérkőzések számától és a teljesítménytől függ.
Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS