A klub hosszabbítási ajánlatot tett Romagnolinak

8

A Milan vezetősége várja Alessio Romagnoli visszajelzését a legutóbbi szerződéshosszabbítási ajánlatra.

A 27 esztendős középhátvéd egyike azoknak a játékosoknak, akik a leghosszabb ideje állnak a klub alkalmazásában. Romagnoli hat évvel ezelőtt, 2015 nyarán mintegy 25 millió euróért érkezett a Romától és három éve megkapta a csapatkapitányi karszalagot, miután új szerződést írt alá.

Romagnolinak az idény végén, 2022 júniusában lejár a szerződése a Milannal és a klub az elmúlt hetekben lépéseket tett a hosszabbítás érdekében. A Corriere dello Sport információi szerint a Milan hosszabbítási ajánlatot tett a játékosnak.Egyes információk szerint Romagnoli éves szinten 6 millió eurót keres a Milanban, míg más sajtóhírek 3,5 millió eurós bérről írnak. Mindenesetre az olasz lap szerint a Rossoneri vezetősége szezononkénti nettó 3 millió eurós fizetést plusz bónuszokat ajánlott az új szerződéssel.

Az olasz csapatkapitány még nem adott választ a vezetőségnek, így a klub vár. Korábbi hírek szerint Romagnoli hajlandóságot mutat, hogy belemenjen a fizetéscsökkentésbe. Ugyan az év elején Fikayo Tomori érkezésével kiszorult a Milan kezdőcsapatából, azonban Simon Kjaer térdsérülése miatt újra kezdőként számít rá Stefano Pioli.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • ??? Mármint hogy ha így is kevesen vagyunk, akkor legyünk még kevesebben…? Tehát akkor a tavaszi szezonak nekimennnék Tomorival, és aki jön…? Matekozz kicsit kérlek, mielőtt írsz valamit. Ha a 3 védő kevésnek ítéltetik, akkor ha egy jön és kettő megy, tehát marad 2 összesen, akkor az még kevesebb lesz.
      Tényleg nem értem sokszor, mit és miért írsz… 🙁

  1. Ha nyárig tart a szerződése télen max ráfizetéssel tudnád elengedni. Nem fejtettem ki a nyarat gondoltam magától értetődik. Gabbianak meg nem tudom meddig tart a szerződése de abban az esetben ha télen jön az a valaki és nyáron is jönne el is passzolnám. De okafogyott az egész mert úgy is csak kölcsönöznek majd marad ez a négyes. Top4re ez is elég . A fair play meg az adósság miatt egyelőre nincs más.