Calabria teljes értékű edzésmunkát végzett

1

A karácsonyi szünetet követően ma megkezdődött a felkészülés Milanellóban.

Stefano Pioli az Empoli elleni 4-2-re megnyert bajnokit követően szabadságot adott a csapatnak, így a játékosok a szeretteik társaságában tölthették a karácsonyt. Ma ismét megkezdődött a munka Milanellóban és Pioli egy hét után edzést vezényelt.

A MilanNews tájékoztatása szerint Davide Calabria újra teljes értékű edzésmunkát végzett. Az olasz jobbhátvéd teljesen felépült sérüléséből és a csapattársakkal készült. Ugyanakkor a sérülésből lábadozó játékosok közül Ante Rebic, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic és Pietro Pellegri is egyénileg, személyre szabottan edzett.Calabria november közepén vádlisérülést szenvedett az olasz válogatottban, amelynek következtében az elmúlt hetekben 7 olasz bajnokit és 2 Bajnokok Ligája-mérkőzést kellett kihagynia. A várakozások szerint a saját nevelésű jobbhátvéd visszatérhet a pályára a január 6-án rendezendő Roma elleni rangadón.

A Sky Sport Italia közlése szerint a karácsonyi szünetből visszatérve minden játékos esetében negatív lett a COVID-gyorsteszt. A protokollnak megfelelően molekuláris teszteket is végeztek, amelynek eredményei hamarosan érkeznek.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet