2022. december 02., péntek

Theo újra teljes értékű edzésmunkát végzett

-

Jó hír érkezett Milanellóból, hiszen Theo Hernández hétfőn ismét edzésbe állt.

A francia válogatott balhátvéd a múlt héten belázasodott és ennek következtében napokig nem tudott a csapattal edzeni. Ugyan Stefano Pioli vasárnap nevezte a Napoli elleni meccsre, azonban utólag kikerült a keretből, mivel délután emelkedett a láza.

A MilanNews beszámolója szerint Hernández a mai napon újra teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban.

A 24 éves balhátvéd újra a csapattársakkal tréningezett és ez jó hír a szerdai Empoli elleni idegenbeli meccs előtt, amely az utolsó bajnoki lesz a 2021-es esztendőben. Amennyiben Theo kedden is rendben lesz és edzeni tud, akkor bevethető lesz.

Hernández távollétében Fodé Ballo-Touré kezdett balhátvédként a Napoli elleni 1-0-ra elveszített rangadón és jó teljesítményt nyújtott. A Monacótól igazolt hátvéd 5 szerelést mutatott be és 12 földi párharcából 10-et megnyert. Emellett 1 kulcspasszal, 2/2 pontos hosszú indítással, 2/1 pontos beadással, 1/1 sikeres csellel és 89%-os passzpontossággal zárta a meccset.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Szerintem kár itt megállni a posztidegen szerepeltetések sorában. Maignan mehetne kilencesbe, Ibra a kapuba – ott legalább nem kell futni sem. Romagnoli jobbszél, Messias meg beáll helyette középső védőnek. Tomori Leao távollétéban balszélső támadó is lehet, helyette pedig beáll Diaz védőnek.

      • Krunic a baloldalra való? Theo-val többre mennén ott az tuti. Diazt pedig egy erősebb szél is fellöki, így szerintem bármelyik másik középpályás játszhatna a helyén. Bennacer pl nem csak futkosna össze vissza a letámadásnál, hanem labdát is szerezne.
        De mindegy is, játszanak ugyanazok és hozzák le a következő meccset is értelmes támadások nélkül.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS