2022. szeptember 25., vasárnap

VIDEÓ: Ezért vonták vissza a Milan egyenlítő gólját

-

Az olasz lapok egyöntetű állítása szerint Davide Massa érvényes góltól fosztotta meg a Milant a vasárnap esti Napoli elleni 1-0-ra elveszített rangadón. Íme a felvétel.

Nagy port kavart a hosszabbításban történt incidens a Milan-Napoli mérkőzésen. A 90. percben Franck Kessié góljával egyenlített a Rossoneri, azonban a VAR jelzését követően Massa visszanézte az esetet és les miatt érvénytelenítette a találatot.

Ballo-Touré beadása után Giroud visszafejelte a labdát, amire Kalulu és Castillejo próbált lecsapni. Ekkor a földön fekvő és lesen tartózkodó francia csatár felé pattant a labda, azonban Juan Jesus megelőzte és tisztázott. Ezt követően Castillejo lövését blokkolta a védelem, viszont a lepattanót Kessié 11 méterről a hálóba vágta.

A gólt követően a VAR-szobában tartózkodó Di Paolo jelzett Davide Massának, aki visszanézte az esetet és érvénytelenítette a találatot, méghozzá lesre hivatkozva. A védő mögött fekvő Giroud valóban lesen tartózkodott, viszont a földön fekve nem avatkozott be a játékba és nem tett egyértelmű mozdulatot a labda megjátszására – így passzív játékhelyzet alakult ki, ami alapján a les irreleváns.

A bíró tévesen úgy ítélhette meg a szituációt, hogy Giroud aktív játékhelyzetet teremtett.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint Massa hibás döntést hozott és nem lett volna szabad visszavonnia a Milan egyenlítő gólját.

VIDEÓ:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezzel megint csak az a baj,hogy már megint minket sújt a bírói tévedés,mivel hiába mondják utólag hogy hibázott a bíró,ettől ugyanúgy 0 pontot kapott a csapat miatta…és a Var szobába ülőket nem kéne már szankciókkal illetni?az a probléma,hogy nem ez az első ilyen döntés ellenünk és félek hogy nem is az utolsó…🤨😠

    • Amúgy most komolyan nem lehet utólag módosítani azon ami megkérdőjelezhetetlenül téves döntést??????

      Ez nekem olyan fura. Ha max egy bocsánat kéréssel túl lehet lépni egy szemmel látható hibás döntésen akkor ezzel kb legalizálva van a bírói tévedés lehetősége bármilyen szándékkal is történjen az.

  2. Tényleg Senki nem veszi észre, hogy ezek az ítéletek kifejezetten a Milan ellen szólnak!?!? Azt is megkockáztatom, hogy még mindíg a Berlu éra miatt büntetnek minket a Sporik, kollektíven… Annak idején az Vénember mindenkit is a markában tartott, ez most üt vissza és egy darabig így is marad!

  3. Ez az egész VAR dolog a futball megcsúfolása ! Nem tudom kinek jutott eszébe ez az egész ,de szégyen ! Jó hogy ne tartanak 15 percenként reklámszünetet mint a filmek közt szoktak! A folyamatos játék tördelése,helytelen ítéletek sokasága ! Vérlázító az egész !

  4. Erre már mi is gondoltunk, de kérdem én, h akkor a többi csapattal mi a helyzet? Nem csak a Milan nevezett be, sőt, ha jól tudom talán 3 klub még most sem lépett ki. Ez utóbbiban nem vagyok biztos, de akkor is 12 csapatról van szó

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS