2022. szeptember 27., kedd

Capello a Milant méltatta a madridi győzelem után

-

Fabio Capello, a Milan korábbi sikeredzője kommentálta a csapat teljesítményét az Atlético Madrid elleni mérkőzésen, amely 1-0-s győzelemmel zárult. Az olasz szakember szerint Stefano Pioli egyértelműen megérdemli a hosszabbítást.

“A Milan fejlődött és nagyon tetszett a játékuk. Nem gondoltam volna, hogy a csapat ilyen karakterrel és minőséggel tud játszani. Úgy tűnt számomra, mintha a játékosok átalakultak volna. Nem mindenki tud így játszani az Atlético Madrid otthonában, mint ahogyan a Milan tette.” – mondta Capello a Sky Sport Italia állandó szakértőjeként.

“Gyönyörű volt Messias fejese, ahogyan Theo passza és Kessié tökéletes beadása is a gólt megelőzően. Elégedett vagyok és nagy öröm látni, hogy így játszik a Milan idegenben a Bajnokok Ligájában.”

“Pioli? Véleményem szerint abszolút megérdemli az új szerződést a munkájáért. Nagyszerű környezet veszi körül és megvan az összhang, ami lehetővé teszi számára, hogy eredményeket érjen el. A Milannál mindenki ugyanabba az irányba evez, a játékosoktól egészen az igazgatókig.”

“Ez egy nagyon jó Milan és örülök a csapat növekedésének. Joggal jár az elismerés Piolinak és a stábjának, továbbá azt kell mondanom, hogy Maldini és Massara nagyon ért a futballhoz. Felelősségteljesen dolgoztak, sok fiatal játékost igazoltak és nagyszerű munkát végeztek. Az Atlético ellen megvolt a karakter a csapatban és ez tükrözi a játékosok minőségét.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS