Antonio Mirante szerda reggel megérkezett az orvosi vizsgálatokra Milánóba.

Mint arról beszámoltunk, Alessandro Plizzari és Mike Maignan sérülése miatt Ciprian Tatarusanu az egyetlen bevethető kapus a csapatban, ezáltal a klub vezetősége úgy döntött, hogy szerződteti Mirantét – aki az előző idényben a Roma kapuját védte.

A MilanNews beszámolója szerint a 38 esztendős kapus szerdán 8:30 körül megérkezett a milánói Columbus klinikára, ahol orvosi vizsgálatokon vesz részt.

Mirante jelenleg szabadon igazolható, így a szabályok lehetővé teszik, hogy a transzferidőszak vége ellenére is létrejöjjön a transzfer. A Milan vezetősége kedden az esti órákban mindenben megállapodott a rutinos olasz kapussal, aki vélhetően a szezon végéig, azaz nyolc hónapra fog aláírni.Az orvosi vizsgálatokat követően Mirante aláírja a kontraktusát a Casa Milanban.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Azért Mandzu akkor már több, mint fél éve nem játszott, meg előtte is bohócligában. Mirante meg még tavaly a serie a-ban tolta, és csak 3 hónap a kihagyás. Meg 3. számú lesz szerintem. Tatu fog védeni, főleg, mert BL-keretbe már nem lehet nevezni, ott biztos Jungdal lesz a 2. számú.

 1. Ezt az igazolast eszetlennek tartom. Ott Van Tatar es ott van Jungdal! Maignan meg 2 het mulva kb jon vissza…
  Nem tudom ti, hogy vagytok vele de Jungdal helyeben lehet szolnek az ugynokomnek, hogy keressen uj klubot. Jovore amugy is lejar a szerzodese es ugy tunik itt a budos eletben nem fog egy percet sem vedeni a Felnott csapatban ahogyan Donnarumma is egy Serie Bs kapus lenne ha nincs egy olyan edzonk akkor akinek van toke!
  Jungdal-rol odakat zengtek, hogy mekkora tehetseg. !9 eves Dan U valogatott. Par hete volt meg egy cikk a Siempre Milan-on is rola, hogy itt az uj csillag. De a klub inkabb hatrasorolja 5. szamunak es idehoz egy 38 eves kapust meg. Nem Mirantevel van bajom hanem azzal, hogy Miha ota egy edzoben sincs annyi tokosseg, hogy betegyen egy fiatal kapust. Kalulu is veszmegoldas volt es milyen jol sult el anno. Ahogy Gabbia is. Robak meg Jungdal is kaphatna eselyt neha. Kivancsi vagyok a kupaban beteszik e oket!

  • Maignan nem jön vissza 2 hét múlva, 1,5-2 hónap kihagyás vár rá. Jungdal-al meg nem lehet számolni, neki ott van a primavera is, őt leginkább a bl keretbe fogjuk nevezni. Bár azt sem tudom, hogy, mert a primaveranak is ugyanakkor vannak a bl meccsei, mint a nagyoknak.

    • Gagacs sztem teljesen jogosan már hozzászámolta a MilanLab áldásos tevékenységének hatását is 🙂

    • Nem, 6 hétről írnak. Optimális esetben. De itt kézsebészetről van szó, ráadásul kapusnál, ahol azt kell a leginkább terhelni.

  • Bár mondjuk valahol értem a gondolatmenetedet. A primaveraban a 2. számú kapus védhetne nyugodtan, hogy Jungdal feljöjjön az első csapathoz pár hónapra.

 2. A Gazetta dello Sport 6-10hetet ír!!! Mirante egy nap alatt lett leszerződtetteve… Ilyen gyorsan az idény közepén, ezt lehetett összehozni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet