2022. október 04., kedd

A Milan kapust igazolhat Maignan sérülése miatt

-

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Milan vezetősége kapcsolatba lépett Antonio Mirante ügynökével.

Vészhelyzet alakult ki kapusposzton a Milannál, ugyanis az első csapat három kapusa közül ketten sérültek, így Ciprian Tatarusanu az egyetlen bevethető. Mint ismert, Alessandro Plizzari térdét hetekkel ezelőtt megoperálták és előreláthatóan még hónapokig nem játszhat, míg Mike Maignan csuklósérüléssel bajlódik és meg kell műteni. Az elmúlt hetekben Andreas Jungdal a Primavera csapatból ideiglenesen felkerülve a felnőttekkel készült.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja és Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy a Milan az elmúlt órákban felvette a kapcsolatot a 38 éves Antonio Mirantével, aki jelenleg szabadon igazolható.

Maignan sérülése miatt könnyen lehet, hogy a Milan kapust igazol. Ugyan az átigazolási időszak hivatalosan augusztus 31-én véget ért, ennek ellenére a szabályok lehetővé teszik a szabadon igazolható játékosok szerződtetését a transzferidőszakot követően is.

Mirantének július óta nincs klubja, miután lejárt a szerződése a Roma együttesével. A MilanNews szerint hamarosan megtörténhet a transzfer lezárása a rutinos olasz kapussal, aki a szezon végéig írhat alá a Rossonerivel egy opcióval a következő idényre.

FRISSÍTVE: Di Marzio szerint Mirante szerdán orvosi vizsgálaton vesz részt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS