Liverpool-Milan: Ki volt a csapat legjobbja?

7


Elindult a szavazás, lehet voksolni a legjobban teljesítő Milan-játékosra.

A Milan fordulatos és izgalmakkal teli mérkőzést játszott szerdán a Liverpool otthonában a Bajnokok Ligája-csoportkörének első játéknapján. A végeredmény 3-2 lett a Liverpool javára. A korai angol vezetés után az első játékrész utolsó perceiben fordított a Milan, ám a liverpooliak a második játékrészben előbb egyenlítettek, majd megszerezték a győzelmet érő találatot.

Szavazást indítunk a magyar Milan szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból a Liverpool elleni mérkőzésen.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az első félidőben csak Tomorin éreztem hogy AKAR csinálni valamit.
    A három gól ellenére is a kapusunk volt a csapat legjobbja – ez sokat elmond a többiek teljesítményéről.

  2. Amennyibe került a Milan kerete nem rossz hogy csak 3-2 lett a vereség. Rosszabbra számítottam. Ebbe a halálcsoportba örülnék a 3. helynek is. Nem elég mély a keret.

  3. Első perc után leesett az állam , a pooltol. Ez nem semmi amit csinálnak . A tizi vèdèsnèl már örülni se tudtam annyira lefagytam . 1 \1 nèl akkorát ordítottam az egèsz család megijedt. 😃(A másik szobába). A második gólnál már az ágyon állva ugráltam. Nagyon izgalmas fordulatos meccs volt . Kjer góljánál már az villant be ú de megszivatjuk ezeket . De sajnáltam hogy elvettèk. Remèlem visszavágnak nekik otthon a srácok azèrt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet