Olasz értesülések szerint hamarosan megérkezhet Samu Castillejo válasza, hogy beleegyezik-e abba, hogy csatlakozzon a CSZKA Moszkvához.

Frederic Massara, a Milan sportigazgatója a napokban megerősítette, hogy az orosz élvonalban szereplő CSZKA konkrét érdeklődést mutat Castillejo iránt. Oroszországban szeptember 7-ig tart az átigazolási időszak, így még létrejöhet a transzfer.

Carlo Pellegatti újságíró és riporter arról számolt be, hogy a Milan vezetősége Castillejo döntésére vár. A spanyol játékos válasza vélhetően ma fog megérkezni, hogy Moszkvába szerződik vagy marad a Milanban és versenybe száll a csapatba kerülésért.

Pellegatti szerint a Milannak van egy általános megállapodása az orosz együttessel Castillejóról, aki – amennyiben áldását adja a klubváltáshoz – egy évre kölcsönben csatlakozhat a CSZKA-hoz, vásárlási opció és kötelező vásárlási jog nélkül.Eközben az Eurostavka orosz portál arról ír, hogy a Milan 1 millió eurót akar kapni a kölcsönért. Az orosz együttes kissé sokallja a kölcsönvételi díj összegét és csökkenteni akarja.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nehéz túladni egy Trabanton a Teslák korában…
  Szerintem a szöszi van annyira hűséges, hogy simán marad itt egy évet a padon, csak hogy boldogítson minket.

 2. 1 milliót akarunk a kölcsönért, és ezt sokallja a Moszkva… Szóval nagyjából ennyit várnak tőle…
  Mit mondjak, igazuk van sajnos.

  • És az a vicc, hogy szerintem nem gyengébb, mint a másik szőkénk… Samu legalább hébe-hóba veszélyes tud lenni, Sale még csak hébe-hóba sem. Utóbbiban kicsivel több fizikum van.

   • Ez teljes tévedés. Sale a világ egyik legjobb válogatottjának keretébe is befér a posztján. Mióta a Milan játékosa megduplázta az árát. Mivel négy évvel fiatalabb sokkal nagyobb potenciál van benne. Ráadásul Samu csak jobbszellőben tud mozogni, Sale mind a három jobboldali pozíciót tudja Serie A-szinten hozni.

 3. Vásárlási opció és kötelezettség nélkül lehet inkább itt tartanám tartaléknak ha megint mindenki lesérül a heti 2 meccstől

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet