Úgy tűnik, hogy Zlatan Ibrahimovic elővigyázatosságból kihagyja a Sampdoria elleni szezonnyitó mérkőzést, amely augusztus 23-án lesz Genovában.

A 39 éves csatár térdét közel két hónappal ezelőtt műtötték meg és az operáció tökéletesen sikerült, amelyet követően a játékos megkezdte a rehabilitációt. Ugyan nagy volt az optimizmus, hogy Zlatan a bajnokság kezdetére bevethető lesz, azonban csúszik a visszatérése.

A La Gazzetta dello Sport szerint Ibrahimovic elővigyázatosságból kihagyja a szezonnyitót és nem fog Stefano Pioli rendelkezésére állni az augusztus 23-án rendezendő Sampdoria elleni bajnokin. A klub nem kockáztat és a legfontosabb, hogy a svéd klasszis 100 százalékosan felépüljön.Ibra az elmúlt napokban – a szabadnapok ellenére – Milanellóban az edzőteremben dolgozott és arra készül, hogy fokozatosan visszatérjen a teljes értékű edzésekhez.

A svéd csatár az előző idényben 19 bajnoki meccsen 15 alkalommal vette be az ellenfél kapuját és nagy szerepe volt abban, hogy a Milan hét év után visszatért a Bajnokok Ligájába. Ibra tavasszal írt alá egy új szerződést a piros-feketékkel, így a 2021/2022-es idényben újra pályára léphet a legrangosabb kupasorozatban, miközben októberben 40 éves lesz.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Soha senki nem lépett rögtön akkor pályára mint ahogy megvolt jósolva a visszatérése. Mindenki később szál be, tehát ez várható volt.

  2. Nem is kell elsietni, az első két fordulót illene Giroud-val is abszolválni, de talán még a Lazio meccset is. Aztán a negyedik fordulóban épp a Juve elleni visszatéréssel lehetne keretbe foglalni a sztorit.

  3. Azért összességében alighanem Giroud lesz a jobb csatár. Ibra nyilván jobb volt fénykorában, de az 5 év különbség itt már nagyon sok, Ibra még mindig kegyetlenül érzi a kaput, de melózni már nem tud. Giroud meg még alig van túl a zenitjén. Idén szerintem nem lesz gond Ibra sérüléseivel, sőt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet