2022. szeptember 27., kedd

Napokon belül két játékos érkezhet

-

Gianluca Di Marzio transzferguru szerint a Milan vezetősége azon dolgozik, hogy az elkövetkező napokban két játékos szerződtetését is tető alá hozza szűk három héttel a nyári átigazolási időszak vége előtt.

Augusztus 31-én zárul a nyári mercato és a jövő hétvégén rajtol a Serie A 2021/2022-es kiírása. A Milan számára Lorenzo Colombo, Mattia Caldara és Jens Petter Hauge távozása után most újra az igazolásokon van a hangsúly.

Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy folyamatban vannak a tárgyalások a Bordeaux vezetőségével Yacine Adli szerződtetéséről. Az üzlet még nem zárult le, ugyanis van néhány részlet, amelyet meg kell vitatnia a két együttesnek.

Eközben a Bordeaux elnöke, Gerard Lopez megerősítette, hogy a Milan bejelentkezett Adliért és előkelő helyzetben van. Az elnök hozzátette, hogy zajlanak a tárgyalások és napokon belül eldől, hogy létrejön-e a transzfer. A 21 éves francia utánpótlás-válogatott futballista támadó-középpályásként és egy sorral hátrébb is bevethető, így Brahim Diaz vagy Ismael Bennacer cseréjének érkezhet.

Továbbá a célegyenesben járnak az egyeztetések a Milan és a Roma elöljárói között Alessandro Florenziről. A jelentések szerint az olasz válogatott játékos kölcsönben érkezik egy 6-7 millió eurós vásárlási opcióval, amely könnyen elérhető feltételekkel kötelező érvényűvé válhat.

Florenzi és a Milan között már megtörtént a megegyezés a személyes feltételekről és az ügynöke, Alessandro Lucci optimista az üzlet lezárását illetően, ami valószínűleg még ezen a héten megtörténik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kövezzetek meg, de nekem nem tűnik olyan rossznak videók alapján ez az Adli gyerek. Kifejezetten technikás, dinamikus, jó az 1v1-ben és elég jól lát a pályán. Fizikálisan érzem inkább gyengének. Kicsit olyan Wish-ről rendelt Fellaini benyomásom van vele kapcsolatban 😀 Nagy reményeket nem fűzök hozzá, de occón, Bennacer mögé akár még jó is lehet. Krunicnál gyengébb biztosan nem lesz.
  Ha meg mégis, akkor már csak a kora miatt is simán el lehet majd adni. (lásd Hauge)

 2. Nem szeretek temetni játékost anélkül, hogy látom Milan mezben játszani legalább 2-3 hónapot. Az alapján tudok kiindulni, hogy ez a fiatal, jelenleg noname, egy középcsapatból érkező, majd talán jó lesz játékos vonal nálunk az utóbbi években nem igazán vált be (egyedül talán Bennacer az ellenpélda).
  Ahogy Mutt írja Maldini szavait, azért a minőség címén senki sem ilyen “neveket” várt, és ez bizony csalódás, Covid ide, Covid oda. Nyílván az sem volt tisztában a jelenkori Milan üzletpolitikájával, aki elhitte, hogy itt ilyen Coutinho / Isco kaliberre reális esély van, de sajnos az a nagy helyzet, hogy egy Ziyech is már az álom kategória. Ami viszont roppant csalódás, hogy egy Berrardi, Belotti vonal sem tud megvalósulni. Innen indultunk nyár elején, Adli vonalig jutottunk. Még nincs vége, de jelenleg itt tartunk, és ez édes kevés, nyugodtan mondjuk ki.
  A videók alapján pedig felesleges bárkiből is kiindulni. Krunicból is lehet összevágni olyan videókat, ahol elhiszed hogy köze van a focihoz, pedig tudjuk hogy sok nincs.

 3. A videók alapján nem tűnik rossznak Adli, viszont vele egy aggályom van. Csatlakozik hozzánk, francia utánpótlás válogatott, aki szintén algériai. Tegyük fel berobban vagy hoz egy átlagosnál jobb szinten, kérdés, hogy a frania válogatott számol-e vele. A szövetség és Bennacer pedig hat rá, hogy Afrika kupa stb., csatlakozz hozzánk. AKkor ő is kiesik a középpályáról.
  Sajnos elég kétélű fegyver. Kérdés mennyire tud alkalmazkodni a ligához és a csapathoz. Azonban ez még fikció, nem pózol mezzel! :))

 4. Ejj Srácok!
  -Ha idős “jó nevek”jönnek szóba, akkor az a baj, hogy öregek sokat, keresnek..(Giroud,Isco stb…)
  -Ha fiatal, akkor no name-mit akarunk így a BL.ben….

  Ezek szerint, csak a fiatal jó nevű sztároknak örülne itt szinte mindenki (Haaland,Mbappe…)
  Szerintem olyan mostanában(következő 10 év) nem fog érkezni…

 5. Beharangozták De Pault, James-t, Isco-t, Ilicic-et. Majd Brahim megkapja a 10 es mezt. + Jön egy no name ember plusz egy Florenzi. Közzéppályára kell egy név. Ki fogja megkapni a 7 es mezt? Mert mèg egyszer nem kaphatja meg egy ilyen Samu gyerek 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS