2022. szeptember 27., kedd

A Milan 6 millió eurót adna a Santos csatáráért

-

Ismert, hogy a Santos mennyit kér a lejáró szerződésű Kaio Jorge játékjogáért.

Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója megerősítette, hogy Olivier Giroud mellett érkezhet egy fiatal csatár is a nyári átigazolási időszakban. A sajtóban megjelent hírek alapján a brazil utánpótlás-válogatott Kaio Jorge az első számú jelölt. Geoffrey Moncada, a Milan játékosmegfigyelője már évek óta figyelemmel kíséri a teljesítményét és alaposan feltérképezte.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a klub januárban ingyen szerződtetheti a 19 éves csatárt, azonban változott a helyzet és a Milan azt szeretné, ha a brazil csatár már a nyáron csatlakozna a csapathoz.

Gianluca Di Marzio, a sky sport italia transzferguruja szerint a Milan vezetősége 5-6 millió eurót fizetne KAIO JorgE JÁTÉKJOGÁÉRT a Santosnak.

A brazil tehetségnek december 31-ig van érvényes szerződése a nevelőegyesületével és minden jel arra utal, hogy nem fog hosszabbítani, így télen szabadon igazolható lesz. A Santos mintegy 10 millió eurót kér, hogy idén nyáron elengedje, így jelenleg bőven van különbség a két klub álláspontja között.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Akinek lejár a szerződése, azért nem szoktak többet adni. Tehetség meg bárki lehet, nem csak az, akit az egész világ figyel. Nem is elsőszámú csatárnak hoznák, ezért bőven jó lehet, ha meg nem válik be akkor továbbadjuk 5 millióért és annyit nem bukunk rajta, de ha képes fejlődni, akkor megduplázhatja az árát, ami egy Milan fajta kisebb csapatnak nem rossz üzlet.

  1. Nem tudom, Brazíliában ez hogy van, de mivel már kevesebb, mint 6 hónap van a szerződéséből, akár most le tudnánk igazolni egy januári kezdéssel. Ha a srác aláír, akkor a Santos már kérhet érte 10 millát, nagyjából a nevelési költséget fogja megkapni, és pont. 😉

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS