2022. szeptember 27., kedd

Giroud mellett tervben van még egy csatár leigazolása

-

A jelek szerint nem Olivier Giroud lesz az egyetlen csatár, akit igazol a MIlan a következő szezonra.

Mint ismert, megszületett a megállapodás a Milan és a Chelsea vezérkara között Giroud átigazolásáról, aki 1 millió eurós vételáron érkezik és ezen felül 1 millió bónusz járhat a londoni együttesnek. A 34 éves csatár várhatóan hétfőn vesz részt az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja a szerződését.

A Sky Sport Italia beszámolója szerint a Milan vezetősége Giroud mellett a lehetőségekhez mérten szeretne még egy csatárt igazolni a következő szezonra. A klub úgy véli, hogy a francia válogatott játékos érkezésétől függetlenül szükség van egy újabb csatárra.

A potenciális célpont egy fiatal, tehetséges csatár lesz, aki tanulhat és fejlődhet Ibrahimovic és Giroud mellett. Az elmúlt hetekben Kaio Jorge nevét hozták szóba a Rossonerivel, akinek decemberben lejár a szerződése a Santosnál.

Két lehetőség áll fenn: a brazil csatár a Santos által kért kompenzáció ellenében már a nyáron érkezik vagy a másik forgatókönyv, hogy januárban a szerződés lejártával ingyen csatlakozik a csapathoz. Utóbbi esetben Lorenzo Colombo maradhat az ősszel az első keret tagja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bennem az merült fel, hogy Ibra a sérülései miatt legnagyobb sajnálatomra nem nevezhető biztos pontnak de feltétlenül szükség van rá.

    Giroud más ligából jön szóval vagy bejön vagy nem. Láttunk már példát erre is a Milannál.

    Ide egyértelműen egy Belotti kellene, hogy stabillá váljon a csatár poszt. 😀 🐔

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS