2022. december 02., péntek

A Milan megegyezett Giroud-ról a Chelsea-vel

-

Csak az orvosi vizsgálatok elvégzése és a szerződés aláírása választja el Olivier Giroud-t attól, hogy a Milan játékosa legyen – írja a MilanNews.

Mint arról beszámoltunk, a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat Giroud megszerzéséről. Szerdán illetve csütörtökön újabb kapcsolat volt a felek között és a transzfer felgyorsítása érdekében a Milan hajlandóságot mutatott arra, hogy némi kompenzációt fizessen a Chelsea-nek, hogy elengedje a francia világbajnok csatárt.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője tényként közölte, hogy a Milan megegyezett a Chelsea vezetőségével Giroud érkezéséről. A Rossoneri 1 millió eurót fizet a londoni együttesnek a 34 éves csatár játékjogáért, valamint ezen felül MÉG 1 millió bónusz járhat.

Csak az orvosi vizsgálatok és a szerződés aláírása hiányzik, amelyek az elkövetkező napokban megtörténnek. Giroud kétéves, azaz 2023 nyaráig szóló szerződést fog aláírni a Milannal és évi nettó 3,5 millió eurót fog keresni, plusz bónuszokat.

A hírt Gianluca Di Marzio (Sky) és Daniele Longo (Calciomercato) is megerősítette.

FRISSÍTVE: Gianluca Di Marzio szerint Giroud hétfőn érkezik orvosi vizsgálatokra Milanellóba. A Milan és a Chelsea közötti megállapodásról Fabrizio Romano is beszámolt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS