A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Davide Calabria szerződését.

Az elmúlt napokban írtunk arról, hogy sikerrel zárultak a tárgyalások a klub és Calabria ügynöke között a jövő nyáron lejáró szerződés meghosszabbításáról, így az olasz jobbhátvéd hosszú távra elkötelezte magát a nevelőegyesületével. Calabria kiváló teljesítménnyel rukkolt elő az előző idényben és alaposan rászolgált a hosszabbításra.

A klub vezetősége pénteken hivatalos közleményben számolt be a megállapodásról.

“A MILAN ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY 2025. JÚNIUS 30-IG MEGHOSSZABBÍTOTTA DAVIDE CALABRIA SZERZŐDÉSÉT.”Calabria az utánpótlásból felkerülve 2015 májusában debütált a Rossoneri színeiben a Serie A-ban és idén a hetedik szezonját kezdi meg az első csapatnál, így a jelenlegi játékoskeretet tekintve ő tagja a leghosszabb ideje a Milannak. A 24 esztendős játékos eddig 151 tétmeccsen viselte a piros-fekete mezt.

A MilanNews információi szerint Calabria az új 2025-ig szóló szerződése alapján fizetésemelést kapott és bónuszokkal együtt összesen 2,6 millió eurót tehet zsebre. Calabria csütörtökön a klub székházában, a Casa Milanban aláírta a kontraktusát.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mégis hova menne több pénzért? Szerintem a 2,6M tök korrekt, az 6,2-t érezném inkorrektnek. Real, Barca, Inter, Juve, az angolok mind-mind a zavarosban halásznak és ingyenesen igazolható játékosokra pályáznak ( láthatjuk a Donna, Calha esetből ). Szerintem Maldiniék tök jól menedzselik a csapatot….Megfelelünk az FFP szabályoknak, amelynek előbb utóbb mindenkinek meg kell felelnie és benne lesznek ugyanabban a cipőben amiben mi járunk…..Nálunk nincs utólagos fizetéscsökkentési nyavalygás a vezetés részéről ( lásd Inter ), 90+MEUR értékű kötelező eladás ( Real M ), a Barca problémáiról nem is beszélve…..

    2,6M-ból is meg lehet szépen élni…..Akinek nem tetszik válaszzon másik csapatot…Tudotosan építkezünk és ez jó…..aki ezt nem látja, az a többet nem érdelmi…..FORZA MILAN!!!!!

  2. Ebből látszik, hogy aki akar azzal hamar meg lehet állapodni.

    Kessiénél megy a matek de jó lenne ha nem hibáznánk és megtörténne a hosszabbítás. Minél hamarabb!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet