A Barcelona védője igent mondott a Milannak

2

Zajlanak a tárgyalások a Milan és az FC Barcelona vezetősége között.

Diego Laxalt hamarosan csatlakozik a Dinamo Moszkvához és jelenleg Theo Hernández személyében egyetlen balhátvéd van a keretben. A klub vezetősége mindenképpen igazolni akar a védelem bal oldalára és Spanyolországból érkezhet játékos Theo tehermentesítésére.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan tárgyalást folytat a Barcelona vezérkarával Junior Firpo klubváltásáról. A 24 éves játékos már igent mondott a klubnak és készen áll csatlakozni a piros-feketékhez. Firpo januárban is nagyon közel állt a Milanhoz, azonban a transzfer végül meghiúsult családi okok miatt és maradt Katalóniában.A Gazzetta megjegyzi, hogy a Milan és a Barca között egyetértés van az átigazolási formuláról, így a dominikai szélsőhátvéd kölcsön+opcióval lehet a Rossoneri játékosa a nyáron. Kérdés, hogy a szerződésben pontosan mekkora összegű opció lesz, erről még folyamatban van a tárgyalás.

Firpo 2019 nyarán 18 millió euróért szerződött a Barcához a Real Betistől, azonban az idei szezonban 18 mérkőzésen kevesebb mint 900 játékpercet töltött a pályán.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kölcsönbe oké aztán majd elválik mit mutat.

    Theo felszívja magát, hogy hoztak egy Barcást a nyakára azt jövőre gólkirály lesz 😆🙏

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet