Calhanoglunak ajánlatot tett az Atletico Madrid

12

Olasz sajtóhírek szerint Hakan Calhanoglu hivatalos szerződési ajánlatot kapott.

A 27 esztendős játékos jelenleg az Európa-bajnokságon tartózkodik és még nem hozta meg a döntést a jövőjét illetően. Erről néhány nappal ezelőtt beszélt a törökök sajtótájékoztatóján. Hakan elmondta, hogy most csak az Eb-re összpontosít, de a jövője szempontjából a Milan a prioritás.

A Sky Sport Italia információi szerint az Atletico Madrid hivatalos ajánlatot tett Calhanoglunak, a részletek a következők: 3 éves szerződés, évi 3 millió eurós fizetéssel, valamint további 3 millió aláírási pénzzel.

Mint ismeretes, Calhanoglu nemrég visszautasította a katari élvonalban szereplő Al Duhail megaajánlatát, amely három éven keresztül szezononként nettó 8 millió eurós fizetést garantált volna számára, plusz 8 millió eurót a szerződés aláírásáért.Az Atletico megkereséséig a Milané volt az egyetlen függőben lévő ajánlat a török válogatott játékos asztalán. Egybehangzó hírek szerint Paolo Maldiniék másfél millió eurós fizetésemelést kínálnak Hakannak, aki az új kontraktus értelmében 2026-ig írhat alá 4 millió eurós fizetéssel, amihez további bónuszok társulnak.

Calhanoglu a 2020/2021-es szezont minden sorozatot figyelembe véve 43 tétmeccsen 9 góllal zárta, valamint 12 gólpassz fűződött a nevéhez.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Miért fogadná el a kevesebb fizetésű ajánlatot? Az Atletico miatt vagy a spanyol bajnokság miatt? P

   • A PD könnyebb bajnokság, mint a Serie A. Talán jobban is illene Calhanogluhoz. Az ATM továbbá stabilabb BL-csapat, mint a Milan, ui. a madridiak BL-be jutása minden idényben papírforma. A Milané nem. Hosszabb távon úgy gondolkodhat Calhanoglu, hogy onnan egyszerűbb még feljebb lépni, még előnyösebb fizetést kapni. Korábban írtam arról, hogy a török célja esetleg ez is lehet, ezért nem bólint rá a katari ajánlatra. Meg is jött az ajánlat egy magasan jegyzett csapattól, csak biztosan ennél magasabb fizetési ajánlatot várt.
    Szakmailag előrelépés az ATM, kíváncsi vagyok a döntésére.

 1. Ha elfogadja, megküzdhet a csapatba kerülésért majd Lemarral, Kokéval, Saullal, Llorrentével, Herreraval, Carrascoval. Igazán szép kihívás, ugyanazért a pénzért beleugrani a bizonytalanba. Itt meg atombiztos, megbecsült helye van egy érte rajongó edzővel. Hát, dönteni tudni kell…

 2. Amit leművelt az Olaszok ellen,ha értékelni
  kellene -0 teljesítmény!
  Maldini nem tudom mire vár…
  El kell adni ez a kebabost nem Milan szint….

 3. Amit leművelt az Olaszok ellen,ha értékelni
  kellene -0 teljesítmény!
  Maldini nem tudom mire vár…
  El kell adni ezt a kebabost nem Milan szint….

 4. Na szerintem itt az ideje a Milan részéről is egy új ajánlat , ami az Aletiével egyenlő fizetést tartalmaz, csak hogy HC tudja bizonyítani, hogy nem a levegőbe beszél mikor azt mondja, hogy neki a Milan a prioritás.

 5. Na, ha elfogadja az AM ajánlatát bizonyítja, hogy nem a pénz érdekli. 😀
  Egyébként ahogy Lansky is írja, neki az AM (sajnos) szakmailag előrelépést jelentene.
  De menjen nyugodtan. Én úgy vagyok vele, hogy ha neki ennyi ideig kell gondolkodni, hogy a Milanban akar e játszani, akkor inkánn ne akarjon.

 6. Hát igen. az ATMA színeiben van egy kis esély BL-t nyerni, még ha nem is tartoznak a legszűkebb elitbe. Valahol a MaNCity, BM, PSG után jöhetnek pár másik csapattal egyetemben (ManU, Reál, Inter, Juve, Barca talán?)

 7. Az komoly kritika, hogy csak 3 milliót kínál az ATM, ezek alapján nem csoda, hogy Maldiniék se akarnak 5 milliót fizetni neki.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet