Mozgalmas szerdai napon van túl a Milan vezetősége, amely találkozott Jorge Mendesszel is, aki Rafael Leao érdekeit képviseli.

A 22 esztendős futballista két évvel ezelőtt csatlakozott a piros-feketékhez, azonban a fejlődése nem zökkenőmentes és a szezon második felében sok kritikát kapott a teljesítménye miatt.

Gianluca Di Marzio szerint Paolo Maldini és Frederic Massara szerdán a világhírű játékosügynökkel, Mendesszel tárgyalt Milánó belvárosában és a téma elsősorban Rafael Leao jövője volt, valamint szóba kerültek más lehetséges átigazolási műveletek.

Leao nem számít érinthetetlennek és nemrég a Sky arról számolt be, hogy a Milan fontolóra veszi az eladásának lehetőségét, ha jelentős ajánlat érkezik érte a nyáron.

A portugál utánpótlás-válogatott támadó az idei szezonban 40 tétmeccsen 7 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki. Leao szerződése 2024 nyaráig szól a Milannal és a transfermarkt 25 millió euróra tartja a piaci értékét.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon sok összefüggést kell figyelembe venni, ha a török megy akkor szerintem nem marad a mostani 451 – és felállás benne 1 cam-al. Így a szélre kreatívabb emberek kellenek előre pedig új center(ek) .
    Amennyiben Hauge marad akkor a Rebic, Leao kettősből eladó lehet akiért többet adnak. Ehhez viszont meg kellene várni, hogy Rebic mint produkál az Eb-n.

  2. Szerintem meg volt Nekik Rebic Leao szélük azt nem tudom nelyik volt bal meg jobb de amikor formában voltak az első félévben remekül működött. Nem csatárnak kéne berakni szegény szerencsétlent.

    • Mindkettő balszélső, sosem játszott egyik sem a jobboldalon, kivéve pár percet, mikor mindenki sérült volt és nem lehetett kit berakni már. Mindketten jobblábasak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet