A klub vezetősége a játékos ügynökével és a Cagliari elnökével is találkozott.

A MilanNews információi szerint a Milan érdeklődést mutat a Cagliari középpályása, Razvan Marin iránt. A 25 éves játékos az idei szezonban 37 meccsen 3 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki a Serie A-ban.

A román válogatott játékos ügynöke, Pietro Chiodi kedden a Casa Milanban járt. Egyébként ő képviseli a csapat második számú kapusát, Ciprian Tatarusanut is. A MilanNews hozzátette, hogy szerdán a Cagliari elnökét Milánóban kapták lencsevégre és az egyik neves szállodában Paolo Maldiniékkal tárgyalt.

Egyelőre nincsenek konkrétumok, Marin más játékosokhoz hasonlóan a kiszemeltek között van és a Milan vezetősége mérlegeli a leigazolásának lehetőségét.

A portál beszámolója szerint a klub szerdán Fali Ramadani ügynökkel is találkozott és megbeszélés volt a felek között a nyári átigazolási piaccal kapcsolatban.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudom… egy éppen ki nem eső Cagliari tucatközéppályásával mennyivel lenne hosszabb a padunk, mert szerintem pont semennyire.

   • Tudom, és Krunicot is, és kettő között viszont óriási különbség van. Megint más lenne például Belotti esete, aki ugyanúgy egy majdnem kieső Torinoból lehetne igazolható. A hangsúly itt a tucaton van.

 2. 15m feletti arról írnak, nem jobb mint krunic vagy akár meite (aki úgy a felébe került volna), ráadásul román
  Jaj… 🙁

  • Még ha igazad is van, Calha és Diaz vannak 1 azaz 1 darab posztra. 4-2-3-1-ben 1 hely van kreatív középpályásnak, és 2 defenzívnek. Defenzívnek viszont cserének csak Tonali van, aki szintén nem igazán oda való, és Krunic, akit el akarunk adni, ráadásul szintén nem klasszikus defenzív kp-s. Magyarul ketten vannak 2 posztra. Szóval szerintem is fura lenne ez az egész.

  • Marin nem igazán támadó középpályás, de ha elfogadjuk akkor is miben jobb mint Calha? 3 gól 6 gólpassz az egész szezonban a bizonyíték arra hogy milyen jó támadó? Hakan csak a Serie A-ban 4 gól 10 gólpassz + a kulcspasszokban meg vezeti a ligát.

 3. 18 millió euró az ára és a Milan sokalja. De a tárgyalások folytatódni fognak jövőhéten is… Én szeretném ha jönne Marin

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet