Véget ért a 2020/2021-es idény és a Milan 2012 óta a legjobb eredményét érte el azáltal, hogy a második helyen zárta az olasz bajnokságot. Ennek köszönhetően hét év után újra BL-résztvevő lesz.

Talán a legoptimistább várakozásokat is felülmúlta a szezon alakulása, ugyanis a Rossoneri az Atalantát, a Juventust, a Napolit, a Romát és a Laziót megelőzve ezüstérmes lett az Inter mögött. A megszokottak szerint szavazást indítunk a magyar Milan szurkolók körében, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt ebben a szezonban. Rengeteg jelölt van, azonban most rajtatok a sor, hogy rangsort állítsatok fel.

Összesen tíz játékos közül lehet választani a Szezon legjobbja címre és a szurkolók három játékost választhatnak ki. Az első helyen megjelölt futballista 3 pontot kap, míg a második illetve a harmadik helyen megjelölt 2 illetve 1 pontot. Ezek alapján áll össze a végső rangsor, amelyet összesítés után hamarosan közzéteszünk.SZAVAZÁS:

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy szar alak, de amit a pályán művelt, az alapján számomra teljesen egyértelmű, hogy Donnarummának helye van az első háromban.

 2. Az én szememben Donnarumma megszűnt létezni, de a 2020/21-es szezont kell értékelni.

  Így nálam következő a sorrend:
  Kessié
  Kjaer
  Donnarumma

 3. Első két helyre Kessie és Kjaer elég egyértelműnek tűnik. Harmadikon már többet lehet gondolkozni – hál’ istennek!
  Az Ibra-faktor megkérdőjelezhetetlen, de ennyi hiányzással..? Bennacer szintén sokat kihagyott, és nem is sikerült jól visszatérnie. Theo iszonyat rapszódikus meccseket hozott, de mentek is el rajta. Hakan hiánya is érezhető volt a csapaton, de több gólt várnék tőle. Szóval Donna és Calabria között vacilláltam, végül Davide-t jelöltem meg: bár ő is volt sérült (talán nem is keveset), de az élete szezonját produkálta a srác!
  Bravo mindenkinek!

 4. Ne haragudjatok nem is értem D-t, hogy lehet itt megemlíteni egyáltalán. Jó kapus de nálam nincs benne a top 3 -ba (se).

 5. Zlatan mega top 1 — 2 Kessie a Tank — 3 Theo de szinte mindenki aki a legerősebb kezdőbe tartozik kivéve casti és salamaki .

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet