2022. október 04., kedd

Ki volt a szezon legjobbja a Milanban?

-

Véget ért a 2020/2021-es idény és a Milan 2012 óta a legjobb eredményét érte el azáltal, hogy a második helyen zárta az olasz bajnokságot. Ennek köszönhetően hét év után újra BL-résztvevő lesz.

Talán a legoptimistább várakozásokat is felülmúlta a szezon alakulása, ugyanis a Rossoneri az Atalantát, a Juventust, a Napolit, a Romát és a Laziót megelőzve ezüstérmes lett az Inter mögött. A megszokottak szerint szavazást indítunk a magyar Milan szurkolók körében, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt ebben a szezonban. Rengeteg jelölt van, azonban most rajtatok a sor, hogy rangsort állítsatok fel.

Összesen tíz játékos közül lehet választani a Szezon legjobbja címre és a szurkolók három játékost választhatnak ki. Az első helyen megjelölt futballista 3 pontot kap, míg a második illetve a harmadik helyen megjelölt 2 illetve 1 pontot. Ezek alapján áll össze a végső rangsor, amelyet összesítés után hamarosan közzéteszünk.

SZAVAZÁS:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Első két helyre Kessie és Kjaer elég egyértelműnek tűnik. Harmadikon már többet lehet gondolkozni – hál’ istennek!
    Az Ibra-faktor megkérdőjelezhetetlen, de ennyi hiányzással..? Bennacer szintén sokat kihagyott, és nem is sikerült jól visszatérnie. Theo iszonyat rapszódikus meccseket hozott, de mentek is el rajta. Hakan hiánya is érezhető volt a csapaton, de több gólt várnék tőle. Szóval Donna és Calabria között vacilláltam, végül Davide-t jelöltem meg: bár ő is volt sérült (talán nem is keveset), de az élete szezonját produkálta a srác!
    Bravo mindenkinek!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS