A felvételek alapján Zlatan Ibrahimovic nem tett sértő vagy tiszteletlen megjegyzést Fabio Maresca felé, így erősen valószínű, hogy játékvezetői félreértés miatt került emberhátrányba a Milan.

A Parma elleni meccs 60. percében Fabio Maresca játékvezető egy reklamálást követően felmutatta a piros lapot Ibrahimovicnak, amelynek eredményeképpen a Milan 10 emberre fogyatkozott. Mint arról beszámoltunk, Stefano Pioli a mérkőzést követően elmondta, hogy a 39 éves csatár nem sértegette a játékvezetőt és nem tett semmiféle tiszteletlen megjegyzést, ami miatt indokolható lett volna a kiállítás.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szerint félreértés okozhatta a kiállítást és Maresca rosszul értette Ibrahimovic szavait. A felvételek alapján hallható, ahogy a svéd csatár a következőt mondja a játékvezetőnek olaszul: “Szóval nem érdekel, hogy mit mondok? Furcsának tűnik nekem, na…” Az utolsó mondat olasz nyelven így hangzik: “Mi sembra strano, eh”Ehelyett Maresca a “Sei un bastardo, eh” kifejezést érthette, ennek jelentése: “Egy szemétláda vagy” Talán mondani sem kell, hogy mekkora jelentésbeli különbség van a kettő között.

A fegyelmi bizottság kedden hoz ítéletet Ibrahimovic eltiltásának mértékéről. Mivel azonnali piros lapról van szó, így alapvetően kétmeccses eltiltás jöhetne szóba. Sorsdöntő fontosságú lesz, hogy mi szerepel indoklásként a játékvezető jegyzőkönyvében, amely alapján megállapítható, hogy valóban félreértés történt-e.

A Sky Sport szerint a Milan fellebbezést nyújt be a svéd csatár eltiltása ellen.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mit várt a csapat? Egyértelműen látszik, hogy Rebigól pofázása óta, az összes ilyen ilyen jellegű szituációt lapokkal fogja honorálni a játékvezetői karm

      • Köszönöm, szerény véleményem szerint, Ibra maximum pofázásban teszi túl a horvát gólmágust! Ha pályán Kalinic, az ellenfél kapuján nincs kilincs!

  2. Nincs itt félreértés, egyszerűen annyi történt, hogy vezettünk és ez nem tetszik mostanában a játékvezetőknek, mert a rabok le vannak maradva. 😀 Amennyiben nem vonják vissza, akkor az egyértelműen bizonyítja is majd ezt. Ibra reakciója is kifogásolhatatlan volt, mert nem kezdett el üvölteni a játékvezetővel a hibás döntés után, ezért megérdemelné, ha eltörlik ezt.

    A játékvezetőt azért most nem feltétlen kéne büntetni, mert végül nem sikerült befolyásolnia ezzel a mérkőzés végkimenetelét, de aki süket vagy vak az nem való a Seria A-ba.

  3. Igen utólag olvastam ezt én is pont most akartam írni. Hogy már azt írták félre hallotta a bíró és igen erre hallotta félre. Meg előástak valami Milan TVs hangfelvételt. Ami bizonyíték lehet. Onnan a hír. Meg az is kiderült Donnarumma mit motyogott a kesztyű alatt: Mit csinálsz? Miért mindig nekünk kell a főszereplőknek lennünk? Ezt mondta.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet